Tarih: 19.06.2023 09:28

Vekil Yıldızlı TBMM’de ilk konuşmasında GÖLCÜK DEVLET HASTANESİ’Nİ GÜNDEME TAŞIDI

Facebook Twitter Linked-in

14 Mayıs’ta gerçekleştirilen 28. Dönem Milletvekilliği  seçimlerinde CHP Kocaeli Milletvekili seçilen   Harun Özgür Yıldızlı, TBMM’deki ilk konuşmasını gerçekleştirdi. Yıldızlı’nın gündeminde Gölcük Devlet Hastanesi,  Çayırova Devlet Hastanesi ve Kocaeli’de bitmeyen projeler vardı.

Kocaeli’de sağlık hizmetleri konusunda sıkıntılar yaşandığını belirtti

28.Dönem CHP Kocaeli Milletvekili Harun Özgür Yıldızlı, yeni yasama yılının ilk meclis konuşmasını gerçekleştirdi. Konuşmasında Kocaeli’nin bitmeyen projeleri ile anılan bir kenti olduğu ifade eden Yıldızlı, Kocaeli’nin 2 milyon 100 bin nüfusa sahip bir kent olduğunun altını çizip yapımı hala tamamlanmayan Gölcük Devlet Hastanesi ve Çayırova Devlet Hastanesini gündeme getirerek Kocaeli’de sağlık hizmetleri konusunda sıkıntılar yaşandığını belirtti. 

“Kocaeli’mizi yarım kalan projeler kenti kimliğinden kurtarmak için mücadele edeceğiz”

28.Dönem CHP Kocaeli Milletvekili Harun Özgür Yıldızlı  yaptığı konuşmasında, “Kocaeli 2 Milyon 80 bin nüfusa sahip, 12 ilçesi olan ama bitmemiş projeleriyle ün kazanan bir ilimiz. Gölcük’te bitmeyen devlet hastanesi, Çayırova’da tabelası gezen dört senedir işlem görmeyen devlet hastanesi, sağlık yönünden ciddi eksikleri olan bir ilimiz. Kocaeli kentinde 2 Milyon 100 bin nüfus var. Ama bitmemiş projeleri sadece onlar değil. Karamürsel’de Tepeköy Göleti, İzmit’te kapanan 3 hastane var, birinin açıldığı söyleniyor. Vatandaşlarımız hastane noktasında ciddi sıkıntı içerisinde. Bu hastanelerin acilen faaliyete geçirilmesi vatandaşlarımız tarafından talep ediliyor. Kocaeli’mizi yarım kalan projeler kenti kimliğinden kurtarmak için mücadele edeceğiz” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —