Tarih: 30.05.2018 13:14

“VEKİLLİĞE KOCAELİ’DEN SEÇİLİYORSAN GELMEMEK OLMAZ”

Facebook Twitter Linked-in

İYİ Parti Milletvekili Adayı Lütfü Türkkan, Gölcük’ü ziyaret etti

“VEKİLLİĞE KOCAELİ’DEN SEÇİLİYORSAN GELMEMEK OLMAZ”

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Kocaeli Milletvekili Adayı Lütfü Türkkan seçim çalışmaları kapsamında İYİ Parti Gölcük İlçe Başkanı İsmail Aynacı ve Yönetimini ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulundu. Türkkan, ayrıca MHP Kocaeli Milletvekili Adayı Saffet Sancaklı’yı söylemlerinden ötürü eleştirerek, ‘Milletvekilliğine Kocaeli’den seçiliyorsan, gelmemek olmaz’ dedi.

Aynacı, ‘Kocaeli’de listesi en güçlü olan parti biziz’

İYİ Parti Gölcük İlçe Başkanlığını ziyaret eden Lütfü Türkkan’a teşekkür eden Başkan İsmail Aynacı, ‘Öncelikle ziyaretiniz bizi oldukça mutlu etti. Size çok teşekkür ediyoruz. Genel Merkezimiz gerek Kocaeli’de gerekse de Türkiye genelinde çok güçlü listelerle milletvekili adaylarını çıkardı. Kocaeli’de listesi en güçlü olan parti biziz. 24 Haziran Seçimlerinden çok umutluyuz. Çünkü bu umudu bize halkımızın ilgisi ve Genel Başkanımıza olan sevgisi veriyor’ dedi.

Türkkan, “İYİ Parti’de kimsenin emeği zayi olmaz”

Gölcük İlçe Başkanı İsmail Aynacı ve yönetim kurulu üyeleri önderliğinde partililerle bir araya gelen İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Kocaeli Milletvekili Adayı Lütfü Türkkan’a özellikle gençler büyük ilgi gösterdi. Türkkan burada yaptığı açıklamada “Biz imkansızlıklar içerisinde milletin desteğiyle kurulmuş bir partiyiz. Kimsenin emeğini zayi etmeyeceğiz. İlk günden itibaren bu oluşumun içinde yer almak isteyen arkadaşlarımızı unutmayacağız. Onların bizde hep önceliği olacak.  İktidara talip olma sebebimizde bu” dedi.

“Sancaklı’yı o konuda eleştirdi”

Türkkan, ayrıca konuşmasına MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı’ya açıklamaları sebebiyle tepki gösterirken, şunları söyledi: “Sayın Saffet Sancaklı’nın açıklamalarını doğru bulmadım. Eğer Kocaeli’den milletvekili seçiliyorsan Kocaeli’ye gelmemek olmaz. Ne kadar yoğun işlerin olursa olsun, seni seçen halkın yanında olmalısın” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —