Tarih: 11.08.2024 15:09

Visfor Fizyoterapi ve Danışmanlık Merkezi Gölcük'te Açılıyor!

Facebook Twitter Linked-in

12 Ağustos Pazartesi günü saat 14.00'te kapılarını açıyor

Gölcük'te sağlık hizmetlerinde önemli bir adım atılıyor! Visfor Fizyoterapi ve Danışmanlık Merkezi, 12 Ağustos Pazartesi günü saat 14.00'te kapılarını açıyor. Değirmendere Yalı Mahallesi, Saniye Altuncu Caddesi No: 31/B, Kırçiçek Apartmanı, Gölcük/Kocaeli adresinde faaliyete geçecek olan merkez, modern fizyoterapi hizmetleri ve alternatif tıp yaklaşımlarını bir araya getiriyor.

“Gölcük halkını ve çevre bölgelerdeki sağlık hizmetlerine ihtiyaç duyan herkesi bu önemli açılış etkinliğine davet ediyoruz”

Fizyoterapist Yunus Emre KURT verecekleri hizmet konusunda yaptığı açıklamada, “Fizyoterapi, bireylerin hareket kabiliyetini artırmak, ağrılarını azaltmak ve yaşam kalitelerini iyileştirmek amacıyla yapılan bilimsel bir tedavi yöntemidir. Visfor Fizyoterapi ve Danışmanlık Merkezi, alanında uzman fizyoterapistleri ve son teknoloji ekipmanları ile bu alanda en kaliteli hizmeti sunmayı hedeflemektedir. Aynı zamanda, alternatif tıp alanında da önemli hizmetler sunmayı planlayan merkezimiz, tamamlayıcı ve doğal tedavi yöntemleri ile bireylerin sağlığına bütüncül bir yaklaşım sunacaktır. Bu sayede, klasik tıp yöntemleri ile alternatif tıbbın gücünü bir araya getirerek, daha etkili ve kalıcı çözümler üretmeyi amaçlıyoruz. Gölcük halkını ve çevre bölgelerdeki sağlık hizmetlerine ihtiyaç duyan herkesi bu önemli açılış etkinliğine davet ediyoruz. 12 Ağustos Pazartesi günü, saat 14.00'te gerçekleştireceğimiz açılışımızda sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyarız” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —