Tarih: 29.02.2024 13:11

Yakup Ağacan Sokak köpekleriyle yaşadığı sıkıntı için YETKİLİLERDEN BİR ÇÖZÜM İSTİYOR

Facebook Twitter Linked-in

Yakup Ağacan Sokak köpekleriyle yaşadığı sıkıntı için

YETKİLİLERDEN BİR ÇÖZÜM İSTİYOR

Geçtiğimiz ay sabah namazına giderken sokak köpeklerini saldırısına uğrayan ve camiye kendine atarak kendini kurtardığını ifade eden Yakup Ağacan, sabah saatlerinde sıkıntısını devam ettiğini ifade ederek yetkililerden çözüm istedi.

“Bir ay korkudan sabah namazına gidemedim”

Gölcük Merkez’de bulunan Çarşıiçi Camii’ne sabah namazına gittiği esnada sokak köpeklerinin saldırısına uğradığını ve caminin merdivenlerine çıkarak kendini koruduğunu ifade eden Yakup Ağacan, bir aydır korkudan camiye gidemediğini, fakat geçtiğimiz gün yeniden camiye giderken benzer sıkıntı yaşadığını belirterek, yetkililerin başıboş ve saldırgan sokak köpeklerine karşı muhakkak önlem alınması gerektiğini belirtti.

“İnşaatları mesken tutmuşlar”

Bir aydır korkudan sabah namazına gidemediğini, yavaş yavaş korkusunu yendiği için tekrar camiye gitmeye başladığını fakat aynı sıkıntıyı yeniden yaşadığını ifade eden Ağacan, “Ben 2009 yılında da yine camiye giderken aynı şekilde sokak köpeklerinin saldırısına uğramıştım ve canımı zor kurtarmıştım. Yıllar sonra yine camiye giderken sokak köpeklerinin saldırısına uğradım, caminin merdivenlerine çıkarak canımı zor kurtardım. Bir aydır korkudan camiye gidemiyordum. Yeni yeni korkumu yenerek tekrar camiye gitmek istedim ama aynı köpekler yine vardı, beni çok kokuttular. Özellikle sabah saatlerinde kendilerine mesken edinen inşaatların önünden geçenlere saldırarak korkutuyorlar. Albay Burak Caddesi üzerinde sabahları işe giden vatandaşlar, okullarına giden çocuklar oluyor. Çocuklar caddeden geçerken çok korkuyorlar. Ben istiyorum ki bu köpekleri bir barınakta toplasınlar da bizlerde camimize işimize ve okulumuza güvenle gidelim. Buradan yetkililere bir kez daha sesleniyorum. Çete halinde dolaşan, başıboş sokak köpeklerine karşı muhakkak bir önlem alınmalı” diyerek yetkililere seslendi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —