Tarih: 24.07.2017 14:13

Yalı Evleri’nde çalışmalar son hız devam ediyor

Facebook Twitter Linked-in

Yalı Evleri’nde çalışmalar son hız devam ediyor

EVLER YAZ SONUNA HAZIR

Gölcük Belediyesi’nin Değirmendere’ye yaptığı en güzel ve büyük projelerinden biri olan Yalı Evleri’nde çalışmalar son hız devam ediyor. Ekipler Yalı Evleri’nin yaz sonuna yetişmesi için sıkı bir çalışma içinde görevlerini gerçekleştiriyorlar.

Kocaeli’nin turizm merkezi olacak

Değirmendere Yalı Mahallesi’nde denize sıfır yapılan ve bittiği zaman yerli ve yabancı turist açısından oldukça dikkat çekecek olan Yalı Evleri’nde çalışmalar son hız devam ederken ekipler evlerin yaz sonuna kadar bitmesi için büyük bir özveri ile çalışmalarına devam ediyorlar.  6 adet tarihi  ev 1 adet 30 odalı otel ve 1 adet Cami’den oluşan Yalı Evleri’nde Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’in verdiği söz doğrultusunda Yalı Camii Ramazan Ayı öncesinde bitirilerek hizmete açılmıştı. Ekipler Yalı Camii’nden sonra diğer evlerde ki çalışmalarını da büyük bir özen ile devam ediyor. Yalı Evleri’nde evler kadar çevre düzenlemesine de özen veriliyor. ekipler evlerde gerçekleştirdikleri çalışmalarla eş zamanlı çevre düzenlemesi de yapmaya devam ediyor.

Vatandaşlar sabırsızlıkla bekliyor

Gölcük Belediyesi’nin yapmış olduğu Yalı Evlerini Değirmendereli vatandaşlarda sabırsızlıkla bekliyor. Vatandaşlar, ” Yalı Evleri’ni çok merak ediyoruz. Çalışmaları sık sık gidip yerinde inceliyoruz ve sabırsızlıkla bekliyoruz. Ustalar gerçekten çok güzel bir iş çıkarıyorlar. Bizler sabırsızlıkla yalı Evleri’nin biteceği günü bekliyoruz. Yalı Evleri Değirmendere’ye turizm açısından büyük katkı sağlayacak diye düşünüyoruz” dediler.

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —