Tarih: 10.02.2019 12:28

Yalı Mahallesi Sakinleri soruyor BU KORKULUKLAR NE ZAMAN TAMAMLANACAK?

Facebook Twitter Linked-in

Yalı Mahallesi Sakinleri soruyor

BU KORKULUKLAR NE ZAMAN TAMAMLANACAK?

Değirmendere Yalı Mahallesi, Vatan Caddesi üzerinde bulunan bayırdan vatandaşlar rahat inebilmesi için yapılması planlanan korkulukların direkleri dikildi, devamı gelemedi. Mahalle sakinleri bu korkuluk ne zaman tamamlanacak diye soruyor.

Kullanılmayacaksa kaldırılsın

Gölcük’ün şirin beldesi olan Değirmendere’nin en gözde mahallelerinden birisi olan Yalı Mahallesi, Vatan Caddesi üzerine yıllar önce vatandaşlar bayırdan rahat inip çıkabilsinler diye yapılması planlanan korkulukların direkleri dikildi. Üzerinden yıllar geçmesine rağmen bir türlü tamamlanamayan korkulukların direkleri zamanla duyarsız vatandaşlar tarafından hasar gördü. Şu anda bütün direkler yamulmuş halde olduğu için kullanılmaz halde olan direklerin ne yapılacağı henüz belli değil.

Yetkililer bu direkleri ya kaldırsınlar ya da tamamlasınlar”

Değirmendere Yalı Mahallesi sakinleri bir türlü tamamlanmayan korkulukları için sitemlerini dile getirdiler. Vatandaşlar, ” Yıllar önce bayırdan rahat inip çıkamıyoruz diye korkuluk yapılmasını istedik. Bir süre sonra çalışmalar başladı ve direkleri diktiler. O gün bu gündür biz korkulukların tamamlanacağı günü bekliyoruz. Üstünden kaç yıl geçti hatırlamıyoruz bile. Dikilen direkler de artık kullanılmaz hale geldi. Yetkililer bu direkleri ya kaldırsınlar ya da tamamlasınlar da bizde bayırdan rahatlıkla inip çıkabilelim. Mahallede yaşayan vatandaşların çoğu yaşlı ve bayırdan aşağı içip çıkarken bir çoğumuz düşme tehlikesi geçiriyoruz. Bu nedenle yetkililerin artık bizim bu sıkıntımızı görmelerini ve uzun zaman önce tamamlanması gereken korkulukların tamamlanmasını istiyoruz” dediler.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —