Tarih: 01.02.2023 11:26

Yalı Mahallesi Vatan Caddesi Sakinlerinden yetkililere çağrı “PARKIMIZIN ZEMİNİ KAUÇUK YAPILMALI”

Facebook Twitter Linked-in

Değirmendere’nin en büyük ve kalabalık mahallelerinden olan Yalı Mahallesi sakinleri Vatan Caddesi üzerinde bulunan çocuk parkının zeminin yenilenerek kauçuk zemin yapılmasını istediklerini ifade ettiler. Çocuk parkının zeminin toprak olması nedeniyle güvenli olmadığını ifade eden aileler parkın bahar ayları gelmeden yenilenmesini istediklerini belirttiler.

Zeminin güvenli hale getirilmesi isteniyor

Kış aylarının yaşadığımız şu günlerde çocuk parkları pek ilgi görmese de güneşli günlerde çocuklar tarafından kullanılan çocuk parklarının güvenli olması aileler için oldukça önemlidir. İlçemize bağlı Değirmendere Yalı Mahallesi Vatan Caddesi üzerinde olan çocuk parkının zeminin toprak olması ailelerin dikkat çekerken, aileler çocuk parkının zemininin daha güvenli ve kullanışlı olan kauçuk zemini le kaplanmasını istediklerini ifade ettiler.

“Kauçuk zemin daha güvenli olur”

Konu hakkında düşüncelerini dile getiren vatandaşlar, “Çocuk parkları aileler için oldukça önemlidir. Şu anda kış aylarında olduğumuz için çocuk parkları fazla ilgi görmüyor ama havaların düzelmesiyle ilgi artacaktır. Tabi bu arada çocuk parklarının bakımdan geçmesini istiyoruz. Bu parkımızın zemini toprak olduğu için en ufak bir yağmur yağdığı zaman çocuklar parkta rahat oynayamıyor. Zemin toprak olduğu için de fazla rahat hareket edemiyorlar. Parkımızın zemini kauçuk olursa hem çocuklarımız daha rahat oyun oynarlar hem de daha güvenli olur diye düşünüyoruz. Bu nedenle belediye yetkililerinden parkımızın zeminini bahar ayları gelmeden yenilemelerini talep ediyoruz” dediler.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —