Tarih: 23.05.2024 16:30

Yalı evleri , kalitesiyle vatandaşların çekim merkezi oluyor HUZURU ARAYANLARIN ADRESİ

Facebook Twitter Linked-in

Gölcük Belediyesi iştiraki GÖLAŞ tarafından hizmet vermekte olan Değirmendere Tarihi Yalı Evleri huzuru arayanların adresi oluyor. Değirmendere Yalı Evleri bünyesinde bulunan otel, restoran ve kafe bölümüyle hizmet veren, kalitesiyle vatandaşların çekim merkezi olan Yalı Evleri, Gölcük’e büyük katkı sunuyor.

Gölcük Belediyesi’nin iştiraki GÖLAŞ tarafından işletilen Değirmendere Yalı Evleri bünyesinde bulunan otel, restoran ve kafe bölümüyle hizmet veren, kalitesiyle vatandaşların çekim merkezi olan Yalı Evleri Gölcük’e büyük katkı sunuyor. Gölcük Belediyesi tarafından aslına sadık kalınarak inşa edilirken, bünyesinde 12 ayrı binada yer alan; otel, restoran, kafe, kütüphane ve sergi salonları bölümünden oluşan Değirmendere Tarihi Yalı Evleri günün her saati ayrı ilgi görüyor. 

Günün her saati ayrı güzel

Özel olarak hazırlanmış Türk mutfağından seçmelerin yer aldığı zengin bir menüye sahip olan Değirmendere Yalı Evleri’nde,  tarihi atmosfer içinde güne kahvaltı ile başlayabilir, birbirinden lezzetli tatlı menüleri ile arkadaş buluşmalarınızı gerçekleştirebilir ve dostlarınızla veya  ailenizle leziz menüleri ile  akşam yemeğinizi yiyebilirsiniz. Yoğun bir iş stresi mi geçirdiniz ya da huzurlu bir hafta sonu mu geçirmek istiyorsunuz? Değirmendere Yalı Evleri tam sizlik bir alan. 

Turizme büyük katkı sağlıyor

Gölcük Belediyesi tarafından geçtiğimiz yıllarda hayata geçirilen ve GÖLAŞ İştirakinde hizmet veren Tarihi Yalı Evleri her mevsim ayrı güzel.  Aslına uygun şekilde yeniden yapılan Tarihi Yalı Evleri hem yöre halkından hem de çevre ilçelerden gelen konuklarını ağırlamaya devam ediyor. Tarihi Yalı Evleri, ilçenin çekim merkezi olurken, yerli ve yabancı turistlerin ilgisini çekiyor. 

İlçemiz turizmine önemli katkı

Gölcük Değirmendere Sahili’nde aslına uygun olarak yeniden yapılan Tarihi Yalı Evleri, ilçenin çekim merkezi olurken, yerli ve yabancı turistlerin ilgisini çekiyor. Gölcük Değirmendere Yalı Evleri, `Tarih koridoru´ projesi kapsamında restore edilerek yeniden gün yüzüne çıkarıldı. Kültür ve Tabiat Varlıkları Kurulu tarafından alınan onayın ardından aslına uygun olarak restore edilen 12 bina ve cami eski görüntüsünden kurtarılarak, sosyal yaşam alanı haline getirildi. 

Haber: Serap DURUKAN




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —