Tarih: 13.03.2023 10:05

Yamuk direğe önlem alınmalı

Facebook Twitter Linked-in

Gölcük Dumlupınar Mahallesi, 19 Mayıs Caddesi üzerinde bulunan uyarı levhası zarar görmüş durumda. Vatandaşlar uyarı levhasının daha da yamulmadan düzeltilmesi gerektiğini ifade ettiler.

Düzeltilmesi isteniyor

İlçemizin kalabalık mahallelerinden olan Dumlupınar Mahallesi 19 Mayıs Caddesi üzerinde sürücüleri uyarmak için monte edilen dur ve sağa dönüş yasaktır tabelası hafif yamulmuş durumda. Vatandaşlar uyarı tabelasının bir süredir  yamuk vaziyette durması gözlerden kaçmazken, vatandaşlar yamuk direğin devrilmesinden dolayı tedirgin olduklarını ifade ederek yamuk direğin düzeltilmesi gerektiğini belirttiler. 

“Yetkililerin bu direği daha da yamulmadan düzeltmelerini istiyoruz”

Konu hakkında düşüncelerini dile getiren Vatandaşlar, “İlçe genelinde birçok noktada bulunan uyarıcı trafik levhaları hem sürücüler hem de bizler için oldukça büyük önem taşımaktadır. Fakat dönem dönem bu direkler zarar görebiliyor ve bu şekilde yamulabiliyor. Bu uyarıcı trafik levhasının da bir süredir bu şekilde hafif yamuk vaziyette olması dikkatimizi çekiyor. Yetkililerin bu direği daha da yamulmadan düzeltmelerini istiyoruz” dediler.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —