Tarih: 08.09.2023 12:37

Yanlış yönü gösteren tabela düzeltilmeyi bekliyor

Facebook Twitter Linked-in

Yanlış yönü gösteren tabela düzeltilmeyi bekliyor

İlçemizin en işlek caddesi olan Amiral Sağlam Caddesi ile Turgut Sayın Caddesi’nin kesiştiği noktada bulunan cadde tabelası uzun zamandır yanlış yönü gösteriyor. Vatandaşlar yanlış yönü gösteren tabelanın yetkililer tarafından düzeltilmesini istediklerini ifade ettiler.

Uzun zamandır yanlış yönü gösteriyor

Cadde ve sokak tabelaları hem sürücüler hem de vatandaşlar için oldukça önem arz eder. Özellikle o bölgeyi bilmeyen sürücüler için tabelalar kurtarıcı olur. Fakat cadde ve sokak tabelaları farklı yönleri gösterdikleri zaman sıkıntı yaratabiliyor. Bu bağlamda Turgut Sayın Caddesi’nin Amiral Sağlam Caddesi girişinde bulunan Cadde tabelası uzun zamandır kendi yolunu göstermek yerine başka bir yönü gösteriyor. Vatandaşlar yanlış yönü gösteren tabelanın en kısa sürede düzeltilmesini istediklerini belirttiler.

“Artık düzeltilmesini istiyoruz”

Konu hakkında düşüncelerini dile getiren vatandaşlar, “Cadde ve sokak tabelaları özelikle o bölgeyi bilmeyen sürücüler için oldukça önemlidir. Fakat Turgut Sayın Caddesi’ni gösteren bu tabela uzun zamandır yanlış yönü gösteriyor. Belki bizim için bu fazla bir sorun değil ama bölgeyi bilmeyen biri için oldukça önemli.  Bu nedenle Turgut Sayın Caddesi’nin tabelasının artık düzeltilmesini istiyoruz” dediler.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —