Tarih: 29.05.2022 12:18

Yapılan uyarılara rağmen süs havuzu çocuklar ile dolu

Facebook Twitter Linked-in

Yapılan uyarılara rağmen süs havuzu çocuklar ile dolu

İlçemizin merkezi konumunda olan Anıtpark içindeki süs havuzu geçtiğimiz hafta bakımdan geçmiş ve aktif hale gelmişti. Belediye yetkililerin “Havuzun suyu temiz değil çocukları sokmayın” uyarısına rağmen süs havuzu çocuklar ile dolmaya başladı. 

Suyu temiz değil

Anıtpark’ın içinde yer alan süs havuzu geçtiğimiz hafta bakımdan geçmiş ve aktif hale gelmiş. Süs amacıyla yapılan ve içindeki suyu devirdaim yaptığı için suyunun temiz olmadığın ifade eden belediye yetkileri aileleri uyararak çocuklarını süs havuzuna sokmamaları konusunda uyarılarda bulunsalar da bugün çekilen görüntülerde süs havuzunun içinin çocuklar ile olu olduğu gözlerden kaçmadı.

“Daha fazla önlem alınmalı”

Yapılan uyarılara rağmen süs havuzunu çocuklar ile dolu olduğunu gören duyarlı vatandaşlar yaptıkları açılamada, “ Burası süs havuzu ama sanırsın halka açık havuz gibi bazı aileler çocuklarını süs havuzuna sokuyorlar. Belediye o kadar uyarıda bulundu. Burası süs havuzu çocuklarınızı sokmayı, suyu temiz değil diye ama bazı duyarsız aileler yinede çocuklarını süs havuzuna sokmaya devam ediyor. belediyenin bu konuda daha büyük önlemler alması gerekiyor” dediler.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —