Tarih: 14.01.2020 13:41

Yardım Sevenler Derneği, anne ve babası hayatta olmayan genç kızı HAYALLERİNE KAVUŞTURDU

Facebook Twitter Linked-in

Yardım Sevenler Derneği, anne ve babası hayatta olmayan genç kızı

HAYALLERİNE KAVUŞTURDU

Türkiye Yardım Sevenler Derneği Gölcük Şubesi  anne babası hayatta olmayan ve maddi durumu iyi olmadığı için zor durumda olan genç bir kızı yardım severlerin desteği ile evlendirdiler.

Dünya evine girmesine vesile oldular

Maddi sıkıntıda olan kişi ve ailelere yapmış oldukları yardımlar ile büyük takdir toplayan Türkiye Yardım Sevenler Derneği Gölcük Şubesi anne ve babası hayatta olmayan genç bir kıza yardım severlerin desteği ile dünya evine girmesine vesile oldular. Dumlupınar Mahallesi 48. Sokak No: 7 adresinde bulunana Modi Kuaför’ün sahibi Nesrin Karataş gelin saçını yaptığı ve  Merkez Mahallesi Albay Burak Caddesi üzerinde bulunan Foto Zafer’in kızı Emel Gür’ün de düğün fotoğraflarını çektiği genç kız diğer hayır severlerin de desteği ile dünya evine girdi.

Başkan  Karataş’tan teşekkür

Genç bir kızın dünya evine girmesine vesile oldukları için mutlu olduklarını ifade eden  Türkiye Yardım Sevenler Derneği Gölcük Şubesi  Başkanı Güler Karataş, “ anne babası hayatta olmayan ihtiyaç sahibi bir kızımız Modi Kuaför’ün sahibi Nesrin Karataş ve Foto Zafer’in kızı Emel Gür’ün vermiş oldukları  destek ile dünya evine girmesine vesile olmuşlardır. Bu örnek hareketlerinden dolayı hem bizi hem de kızımızı mutlu etmişlerdir. Bu çabalarından dolayı ayrıca kendilerine teşekkür ediyoruz” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —