Tarih: 25.02.2020 14:37

Yardım Sevenler Derneği Türk Hava Kurumu’nu ziyaret etti

Facebook Twitter Linked-in

Yardım Sevenler Derneği Türk Hava Kurumu’nu ziyaret etti

Geçtiğimiz haftalarda yeni binasına taşınan Türk Hava Kurumu Gölcük Şubesi ziyaretçilerini ağırlıyor. Türkiye Yardım Sevenler Derneği Gölcük Şubesi Başkanı Güler Karataş ve Yönetimi THK Gölcük Şubesi Başkanı Mustafa Cintaş ve Yönetimini ziyaret ederek, hayırlı olsun temennilerini ilettiler.

Cintaş, kurumları hakkında bilgi verdi

THK Gölcük Şubesi Başkanı Mustafa Cintaş, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Başkan Karataş ve Yönetimine teşekkür etti. Türk Hava Kurumu’nun Gölcük’teki çalışmaları ve eğitimleri ile ilgili bilgi veren Başkan Cintaş, ‘Türkiye Yardım Sevenler Derneği Gölcük Şubesi’nin değerli başkanı Güler hanıma ve yönetimine ziyaretinizden ötürü teşekkür ediyorum. Ziyaretiniz bizi çok mutlu etti. THK ve Türkiye Yardım Sevenler Derneği ülkemizin değerli dernek ve kurumu. Bizler bunun çok iyi bilincindeyiz. THK Gölcük Şubesi olarak çalışmalarımızı sürdürüyor, öğrencilere kurumumuz hakkında bilgilendirmelerde bulunuyoruz. Yeni kurum binamızı 49 yıllığına çatımız altına kattık. THK: Dünyada Ücretsiz Amatör ve Sportif Havacılık Kursları Düzenleyen Tek Kurum olup,Model Uçak,Yamaç Paraşütü,Yelken kanat,Microlight,Paraşüt,Balon,eğitimlerini gençlerimize ücretsiz vermektedir. Türk Hava Kurumu, milli bütçeden hiçbir pay almadan Türk halkının destek ve yardımlarıyla havacılık ve eğitim faaliyetlerini gerçekleştirmektedir.  Söz konusu havacılık faaliyetleri ile gençlerimizin; milletini ve ülkesini seven, çevre bilinci yüksek, sosyal sorumluluk anlayışı gelişmiş, iyi vatandaşlar olarak yetişmesine katkıda bulunmaktadır. Türk Hava Kurumu, 95 yıldır Atatürk’ün çizdiği yolda ilerlemekte ve ilerlemeye de devam edecektir’ dedi.

Hayırlı olsun temennilerini ilettiler

Türkiye Yardım Sevenler Derneği Gölcük Şubesi Başkanı Güler Karataş, ziyaret isteklerini kırmayan Başkan Cintaş’a teşekkür ederken, yeni binaları için hayırlı olsun temennilerini ilettiler. Ziyaret karşılıklı sohbetin ve çekilen fotoğrafın ardından sona erdi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —