Tarih: 11.07.2019 12:48

Yardımsevenler Derneği’ne çok sayıda gelinlik ve nişanlık bağışladı ALKIŞLAR LİLYUM GELİNLİK İÇİN

Facebook Twitter Linked-in

Türkiye’nin en eski yardım derneklerinden olan ve ilçemizde uzun yıllardır hizmet veren Türkiye Yardımsevenler Derneği Gölcük Şubesi’ne Lilyum Gelinlik tarafından  ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere çok sayıda gelinlik ve nişanlık bağışlandı.

Gelinlik ve nişanlıklar sahiplerini bekliyor

İlçemizde Dumlupınar Mahallesi Atatürk Bulvarı No: 123/1 adresinde hizmet vermekte olan Lilyum Gelinlik’in işletmecisi  Safinaz Kaya ihtiyaç sahiplerine verilmek üzere Türkiye Yardımsevenler Derneği Gölcük Şubesi’ne çok sayıda gelinlik ve nişanlık bağışladı. Her genç kızın rüyasını süsleyen gelinlik ve nişanlıklar Türkiye Yardımsevenler Derneği Gölcük Şubesi’nde sahiplerini bekliyor.

Karataş, “Lilyum Gelinlik sahibi Safinaz Kaya Hanıma çok teşekkür ederim”

Lilyum Gelinlik’in işletmecisi Safinaz Kaya tarafından bağışlanan gelinlik ve nişanlıklar hakkında duygularını dile getiren Türkiye Yardımsevenler Derneği Gölcük Şubesi Başkanı Güler Karataş yaptığı açıklamada, “ Lilyum Gelinlik işletmecisi Safinaz Kaya Hanım’ın yapmış olduğu bağış sayesinde birçok ihtiyaç sahibi evlenmek isteyen kızlarımıza derneğimiz olarak bu gelinlik ve nişanlıkları ulaştıracağız. Ben öncelikle bu ince düşüncesinden dolayı Lilyum Gelinlik Sahibi Safinaz Kaya Hanım’a çok teşekkür ederim. Şu anda elimizde oldukça fazla gelinlik bulunuyor ve bir bu kadar daha dernek binamıza getireceğimiz gelinlik ve nişanlıklar var. Bu vesileyle gelinlik ve nişanlık almaya gücü olan tüm kızlarımızı dernek binamıza bekliyoruz. Derneğimize başvuru halinde  gelinlik ve nişanlıkları ihtiyaç sahibi kızlarımıza teslim edilecektir. Gelinliklerimizin birçoğu hiç giyilmemiş ya da bir defa kiralandıktan sonra kuru temizliği yapılmış gelinliklerdir” dedi.

Dernek olarak her türlü yardım yapılmakta

Türkiye Yardımsevenler Derneği Gölcük Şubesi olarak her zaman ihtiyaç sahiplerinin yanlarında olduklarını ifade eden Dernek Başkanı Güler Karataş, “ Derneğimiz Gölcük’te uzun yıllardır hizmet veriyor ve birçok ihtiyaç sahibine el uzatıyor. Dernek olarak her türlü yardım yapılmaktadır. Gıdadan öğrenci bursuna kadar birçok alanda yardımlar yapıyoruz.  Bu vesileyle dernek üyelerime gönüllü olarak severek ve isteyerek çalıştıkları için teşekkür ediyorum. Çünkü bizimki almadan vermek, yardıma ihtiyaç olanlara bir nebze de olsa el uzatabilmek. Bizim için en büyük mutluluk o gözlerdeki mutluluğu gördüğümüz zaman ne kadar doğru bir iş yaptığımızı bir kez daha anlamış oluyoruz. Sağlığımız el verdiği sürece yardımlarımıza devam edeceğiz ve daha sonra diğer kuşaklara devredeceğiz” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —