Tarih: 19.05.2021 11:53

Yaren ve Furkan çifti evliliğe ilk adımını attı KALPLERİNE İLK ‘SÖZ’ LERİNİ VERDİLER

Facebook Twitter Linked-in

Gölcük’ün değerli ve sevilen ailelerinden Gül ve Taner Yılmaz çiftinin güzeller güzeli kızları Yaren Yılmaz ile Hatun ve Zeki Erkan çiftinin yakışıklı oğulları Furkan Erkan, evliliğe ilk adımı atarak, mutlu birlikteliklerini evlilik ile taçlandırmak için ilk ‘SÖZ’ lerini verdiler. Barış ve Eşitlik Partisi Genel Başkan Yardımcısı, Gölcüklü İş İnsanı Çağlayan Garipoğlu çok sevdiği yeğenlerinin bu mutlu günlerinde yanlarında olarak, mutluluk temennisini iletti.

Garipoğlu yeğenlerini yalnız bırakmadı

Yaren ve Furkan çifti evliliğe ilk adımlarını atarak, söz merasimleri gerçekleştirildi. Genç çiftin söz merasimi kız evinde Covid 19 kurallarına uyularak yapıldı. Yaren ve Furkan çiftini bu mutlu günlerinde aile yakınları ve Barış ve Eşitlik Partisi Genel Başkan Yardımcısı, Gölcüklü İş İnsanı Çağlayan Garipoğlu yalnız bırakmadı.

Mutlulukları gözlerinden okunuyordu

Genç çiftin heyecanı gözlerden kaçmazken, Çiftin yüzüklerini aile büyükleri taktı.  Aile Büyükleri, Yaren ve Furkan çiftine ömür boyu mutluluk ve güzel temennilerini iletti. Çok sevdiği yeğenlerinin mutlu günlerinde yanlarında olan Gölcüklü İş İnsanı Çağlayan Garipoğlu, ‘Allah yeğenlerime ömür boyu mutluluk nasip eylesin. Allah tamamını erdirsin. Bu mutlu günlerinde yeğenlerimin yanında olmaktan büyük mutluluk duydum’ dedi.  Bizde Gazetemiz adına Yaren ve Furkan çiftine ömür boyu mutluluklar diliyoruz.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —