Tarih: 17.05.2019 10:34

Yarhisar Müze Gemisi büyük ilgi görüyor 218 BİN 480 KİŞİ ZİYARET ETTİ

Facebook Twitter Linked-in

Yarhisar Müze Gemisi büyük ilgi görüyor

218 BİN 480 KİŞİ ZİYARET ETTİ

TÜRK Donanması’nda 40 yıl keşif ve karakol gemisi olarak hizmet vermesinin ardından Kavaklı Sahili’nde karaya çekilerek müze haline getirilen Yarhisar Müze Gemisi’ne olan ilgi her geçen gün artıyor.

Bugüne kadar 218 bin 480 kişi ziyaret etti

Gölcük’ün ilk ve tek müzesi olan Gölcük Belediyesi Yarhisar Müze gemisine ziyaretler aralıksız bir şekilde devam ediyor. Yoğun ilgi gören Yarhisar Müze Gemisi’ni bugüne kadar 218 bin 480 kişinin ziyaret ettiği açıklandı. Türk Donanması’nda kırk yıl “ Keşif-Karakol” gemisi olarak görev yapmasının ardından, Gölcük Belediyesi tarafından Kavaklı Sahili’nde, karada müze gemisi olarak hizmet veren Yarhisar’a ziyaretler aralıksız bir şekilde devam ediyor.

Ziyaretçilere müze gemisi hakkında bilgilendirmelere yapılıyor

1980-1985 yılları arasında TCG Yarhisar’da makine astsubayı olarak görev yapmış olan geminin müdürü, emekli Astsubay İlhan Akbulut gerçekleştirilen ziyaretlerle ilgili şu açıklamalarda bulundu: “ Yarhisar Müze Gemisi açıldığı günden beri yoğun ilgi görüyor. Özellikle Kavaklı Sahili’nde gezmeye gelen ve özellikle okul çağında çocuğu olan aileler Yarhisar Müze Gemisi’ni ziyaret ediyor. 2019 yılında bugüne kadar Yarhisar Müze Gemimize toplam ziyaretçi sayımızın 218 bin 480 kişiye yükselmiş olması bizleri çok mutlu etti. Ziyaretçilerimize teşekkür ediyoruz” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —