Tarih: 21.01.2024 14:33

Yarım asırlık muhasebeci Mustafa Kocaman KALBİNE YENİLDİ

Facebook Twitter Linked-in

Yarım asırlık muhasebeci Mustafa Kocaman

KALBİNE YENİLDİ

İlçemizin tanınmış ve sevilen simalarından yarım asırlık muhasebeci Mustafa Kocaman 70 yaşında kabine yenilerek hayata gözlerini yumdu.

17 Ağustos mezarlığında toprağa verildi

Deniz Kocaman’nın eşi, Batuhan ve Aslı Kocaman’nın babaları, Merhum Suat Kocaman ile Murat ve Zeki Kocaman’ın Ağabeyleri olan Mustafa Kocaman’ın cenazesi bugün Öğle Namazına Müteakip Gölcük Merkez Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından 17 Ağustos mezarlığında toprağa verildi.

Cenaze törenine katılım yoğun oldu

Cenaze törenine Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer,  Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman, Belediye Başkan Yardımcısı Fikret Ormancıoğlu, Yeniden Refah Partisi Gölcük Belediye Başkan Adayı Ahmet Eren, AK Parti Gölcük Belediye Başkan Aday Adayı Çetin Seymen, CHP Belediye Başkan Aday Adayı Özgür Yılmaz,  AK Parti İlçe Başkanı Kemal Yavuz, CHP İlçe Başkanı Mehmet Uzuner, Serbest Muhasebeci Mali Müşavir İsmet İşeri, Belediye Meclis Üyeleri, Mahalle Muhtarları,  STK ve Dernek Başkanları ile çok sayıda Gölcük Esnafı ve Kocaman Ailesinin dost ve akrabaları katıldı.

Gölcük’te çok seviliyordu

Ölümü ile çevresindeki dostların arkadaşlarını ve akrabalarını üzüntüye sevk eden Mustafa Kocaman için bugün yine Gölcük Bayram Camii’nde akşam ile yatsı arasında Kuran-ı Kerim okunacak. Sporcu ve sportmen kişiliğiyle tanınan Merhum Mustafa Kocaman Gölcük Yenimahalle Spor Kulübünde yıllarca kaptanlık yapmıştı.

Gazetemiz adına  Merhum’a Allah’tan rahmet kederli ailesiyle yakınlarına sabırlar ve baş sağılığı diliyoruz. 

Haber Serap DURUKAN




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —