Tarih: 11.09.2022 11:21

Yarın 32 bin Öğrenci Ders Başı yapıyor OKUMAK NE GÜZEL DUYGU

Facebook Twitter Linked-in

2022-2023 Yılı Eğitim ve Öğretim yılı yarın başlıyor. 3 aylık uzun yaz tatili sona erdi. Gölcük’te yaklaşık 32 bin öğrenci yarın sabah ders başı yapacak.

Okullarına kavuşacaklar

İlçemizde okullar yeni eğitim ve öğretim dönemine hazır. Yaklaşık 32 bin öğrenci Okullarına kavuşmanın heyecanını yaşayacak. İlkokul 1. Sınıf ve Anaokulu öğrencileri geçtiğimiz hafta uyum eğitimlerine başlamıştı. Şimdi İlkokul, Ortaokul ve Lise öğrencileri içinde Okullarına kavuşma vakti geldi.

Atatürk Anıtına çelenk sunumu yapılacak

Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü de 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı açılışı ve İlköğretim Haftası kutlama programı düzenleyecek. Yarın sabah ilk olarak İlçe Milli Eğitim Müdürü Caferi Tayyar Mert tarafından saat 10.00’da Anıtpark’ta bulunan Atatürk Anıtına çelenk sunumu gerçekleştirilecek.

İlk ders zili Donanma İlkokulu’nda çalacak

Saat 10.30’da ise Donanma İlkokulu’nda İlköğretim Haftası kutlama programı ve ilk ders zilinin çalınması töreni yapılacak. Program Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın Okunması, Açılış konuşmaları, Protokol konuşmaları, Şiirlerin okunması, Öğrenciler adına konuşma, Gösteriler, Okula yeni katılan öğrencilerin karşılanması, İlk ders zilinin çalınması şeklinde olacak. Bizde Gazetemiz adına tüm Öğretmen ve Öğrencilere başarılı bir eğitim dönemi geçirmelerini diliyoruz.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —