Tarih: 01.08.2018 14:50

Yasak park tabelalarına uymayan sürücüler dikkat çekiyor

Facebook Twitter Linked-in

Yasak park tabelalarına uymayan sürücüler dikkat çekiyor

Yasak park levhalarına uymayan sürücüler gittikçe çoğalmaya devam ediyor. Diğer araç sürücüleri bu durumdan şikâyetçi olduklarını bildirdiler.

Diğer araç sürücüleri ise bu durumdan şikâyetçiler

İlçemizdeki en büyük sorunlarından biri olan park sorunları gittikçe çoğalmaya devam ediyor. İlçemiz Albay Burak Caddesi’nde rastladığımız yasak park levhalarına uymayıp arabalarını park eden sürücüler var. Diğer araç sürücüleri bu durumdan şikâyetçi. Trafik ekiplerinin o kadar ceza yazmalarına karşın hala arabalarını park yasağının olduğu yerlere park etmeye devam ediyorlar.

Araç sürücüleri, ‘’Lütfen artık yasak park tabelası olan yerlere araçlarını park etmesinler’’

İlçemizde son yıllarda yapılan katlı otoparkların bile pek sıklıkla kullanılmadığı da gözlerden kaçmıyor. Katlı otoparklara olan ilgi gittikçe azalırken vurdumduymaz araç sürücüleri arabalarını ya dar caddelere ya da park yasağı olan yerlere park ediyorlar. Diğer araç sürücüleri, “Biz bu sokaklardan, caddelerden geçerken büyük bir sıkıntı yaşıyoruz. Park yasağı olan yerlere arabalarını park etmeye devam ediyorlar. Geçecek bir yerimiz bile kalmıyor. Lütfen artık yasak park tabelası olan yerlere araçlarını park etmesinler, sonra biz mağdur oluyoruz” dediler




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —