Tarih: 25.04.2019 12:54

Yasak park uyarı levhalarına sürücüler uymuyor

Facebook Twitter Linked-in

Yasak park uyarı levhalarına sürücüler uymuyor

İlçemizde yasak park uyarı levhalarına uymayan sürücüler vatandaşlar ve diğer araç sürücüleri tarafından tepki topluyor. Diğer araç sürücüleri bu durumdan şikâyetçi olduklarını sürekli getirmelerine rağmen maalesef manzara değişmiyor.

Yasak park uyarı levhalarına uymayan sürücüler oldukça fazla

İlçemizdeki en büyük sorunlarından biri olan yasak park sorunu gittikçe çoğalmaya devam ediyor. İlçemiz Albay Burak Caddesi’nde rastladığımız yasak park levhalarına uymayıp araçlarını park eden sürücüler oldukça fazla. Diğer araç sürücüleri bu durumdan şikâyetçi olduklarını sürekli dile getirmelerine rağmen manzara hep aynı oluyor. Trafik ekiplerinin o kadar ceza yazmalarına karşın hala araçlarını park yasağının olduğu yerlere park etmeye devam ediyorlar.

Bu durum karşısında katlı otoparklara olan ilgi de azalıyor

İlçemizde yapılan katlı otoparkların da bu durum karşısında pek sıklıkla kullanılmadığı da gözlerden kaçmıyor. Katlı otoparklara olan ilgi gittikçe azalırken vurdumduymaz araç sürücüleri arabalarını ya dar caddelere ya da park yasağı olan yerlere park etmeye devam ediyorlar. Diğer araç sürücüleri konu ile ilgili yaptıkları açıklamada, “Biz bu sokaklardan ve caddelerden geçerken sıkıntı yaşıyoruz. Park yasağı olan yerlere arabalarını park ediyorlar. Geçecek bir yer bile kalmıyor” dediler.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —