Tarih: 17.12.2023 11:55

Yaşama Sevinci Özel Uygulama Eğitim Okulu ve TEMA Vakfı’ndan anlamlı etkinlik MEŞE PALAMUDU TÜPLEME ETKİNLİĞİ İLE GELECEĞE NEFES OLDULAR

Facebook Twitter Linked-in

TEMA Vakfı Gölcük Temsilciği Engelliler Haftası etkinlikleri kapsamında Yaşama Sevinci Özel Uygulama Eğitim Okulu ile anlamlı bir etkinliğe imza attı. Düzenlenen etkinlikte geleceğe nefes olmak için yüzlerce meşe palamudu tüpleme çalışması yapıldı.

Meşe palamudu tüplemesi yaptılar

Engelliler Haftası etkinlikleri kapsamında Yaşama Sevinci Özel Uygulama Eğitim Okulu ve Tema Vakfı Gölcük temsilcileri ile birlikte meşe palamudu tüpleme etkinliği yapıldı. Düzenlenen etkinliğe Yaşama Sevinci Özel Uygulama Eğitim Okulu Müdürü Teoman Demir, Müdür Yardımcıları Mesut Kuş, Nuray Sümer, öğretmenler ile TEMA Gölcük Temsilcileri Melahat Aşıkoğlu Şevkiye Uğur Ferdaniye Öztürkler, Ayşegül Ardıç katılım gösterdi.

Aşıkoğlu, “Fidan haline gelmelerini sağlayacağız ve toprakla buluşturacağız”

TEMA Vakfı Gölcük Temsilcisi Melahat Aşıkoğlu gerçekleştirdikleri etkinlik konusunda yaptığı açıklamada, “Yaşama Sevinci Özel Uygulama Eğitim Okulu yönetimi ve öğrencileri ile çok güzel bir etkinliğe imza attık. Engelliler Haftası etkinlikleri kapsamında meşe palamudu tüpleme çalışması yaptık. Öğrencilerimize önce meşe palamudu tüpleme eğitimi verdik ve ardından saksılarımıza meşe palamutlarımız ektik. Meşe palamudu tüpleme eğitimi sırasında eğlenceli vakit geçirdik. Ekimini gerçekleştirdiğimiz palamut tohumlarının bakımını ve sulamasını yaparak fidan haline gelmelerini sağlayacağız. Yetiştirdiğimiz fidanlar daha sonra dikim alanlarında toprakla buluşacaklar. TEMA Vakfı Gölcük Temsilciliği olarak Yaşama Sevinci Özel Uygulama Eğitim Okulu öğrencilerine, öğretmenlerine ve yönetimine böyle bir etkinliğe katılım sağladıkları için teşekkür ediyorum” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —