Tarih: 12.06.2019 11:38

Yaşama Sevinci Rehabilitasyon ve Eğitim Okulu velileri KAHVALTI PROGRAMINDA BİR ARAYA GELDİLER

Facebook Twitter Linked-in

Yaşama Sevinci Rehabilitasyon ve Eğitim Okulu velileri

KAHVALTI PROGRAMINDA BİR ARAYA GELDİLER

İlçemizde hizmet vermekte olan Yaşama Sevinci Rehabilitasyon ve Eğitim Okulu Öğretmenlerinden Reyhan Gök Tezsoy yılsonu etkinlikleri kapsamında koca yürekli velileri ve öğrencileri ile Yazlık Ilıca Tesislerinde düzenledikleri Kahvaltı programında bir araya geldiler.

Veliler birlik ve beraberlik mesajı verdiler

2018-2019 Eğitim Öğretim yılının sonuna yaklaşırken ilçemizde uzun yıllarıdır hizmet vermekte olan Yaşama Sevinci Rehabilitasyon ve Eğitim Okulu öğretmenlerinden Reyhan Gök Tezsoy öğrencileri ve velileri ile Yazlık Ilıca Tesisleri’nde düzenledikleri kahvaltı programı ile bir araya geldiler. Oldukça sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen kahvaltı programında veliler birlik ve beraberlik mesajı verdiler.

Tezsoy, “Öğrencilerimin hepsi benim için çok özel”

Düzenledikleri kahvaltı programı hakkında kısa bir açıklama yapan Yaşama Sevinci Rehabilitasyon ve Eğitim Okulu Öğretmeni Reyhan Gök Tezsoy, “  2018-2019 Eğitim Öğretim yılının sonuna geldiğimiz için hem kova yürekli velilerimiz hem de sevgili öğrencilerim ile böyle bir organizasyon ile bir araya gelmek istedik. Öğrencilerimin hepsi benim için çok özel. Öğrencilerim kadar velilerimizde benim için çok önemli. Kahvaltı programımıza katılan tüm velilerime ve öğrencilerime çok teşekkür ediyorum” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —