Tarih: 04.11.2022 12:57

Yaşar Tosun’un ismi Gölcük’te yaşatılacak

Facebook Twitter Linked-in

Yaşar Tosun’un ismi Gölcük’te yaşatılacak

Kasım Ayı Belediye Meclis Toplantısı’nda Millet İttifakının soru önergesi ile Karikatür Sanatçısı Yaşar Tosun’un isminin Gölcük’te yaşatılması istenmişti. Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, önergeyi uygun bularak, Yaşar Tosun’un ilçemizin bir değeri olduğunu söylemişti.

Başkan Sezer onayladı

Yaklaşık iki hafta önce vefat eden Gölcüklü Karikatür Sanatçısı Yaşar Tosun’un isminin ilçemizde bir Kültür Merkezi’nde yaşatılması kararlaştırıldı. Başkan Sezer, Belediye Meclis Toplantısı’nda, “Yaşar Tosun benimde sevdiğim bir ağabeyimdi. Uluslararası başarı kazanmış bir büyük değerimiz. Biz ancak kaybedince değerini biliyoruz. Bu keşke sağlığında yapılsaydı. Bunu bende dahil hiç biriniz düşünemedik. Yaşar ağabey Yazlık’ta yaşıyordu, orada bir yer olabilir.  Tespitini yapalım ona göre karar verelim’ dedi.

Aynacı, ‘Kararın en kısa sürede alınmasını istiyorum’

İYİ Parti İlçe Başkanı İsmail Aynacı’da Ünlü Karikatür Sanatçısı Yaşar Tosun’un isminin ilçemizde yaşayacak olmasından memnuniyet duyduklarını belirterek, ‘Yaşar ağabey Gölcük için çok önemliydi. Hatta ülkemizin yetiştirdiği önemli Sanatçılardandı. Millet İttifakı grubu adına verilen Soru Önergesi’nde Yaşar ağabeyimizin isminin Gölcük’te yaşatılmasını istedik. Belediye Başkanımız Sayın Ali Yıldırım Sezer  beyefendi de bu isteği onayladı. Kendisine teşekkür ediyor, kararın en kısa sürede alınmasını istiyorum. Yaşar Tosun ismi ilçemizde kendisine yakışır şekilde yaşatılmalı’ dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —