Tarih: 28.04.2022 13:37

Yavuz Çifti Kadir Gecesini Gölcük’te geçirdi HAYIR DUALARI ALDILAR

Facebook Twitter Linked-in

Yavuz Çifti Kadir Gecesini Gölcük’te geçirdi

HAYIR DUALARI ALDILAR

Milletimizin emrinde, hizmetinde olmak ve dualarını almak için mesai mefhumu gözetmeksizin çalışan Vali Seddar Yavuz ve eşi Selda Yavuz, Sema kapılarının açıldığı, dua ve tövbelerin kabul edildiği Ramazan-ı şerif ayının en değerli gecesi olan Kadir Gecesi münasebetiyle ziyaretlerine devam ederek dua aldılar. 

Gazilerimiz evlerinde ziyaret edildi


Sıkıntıları yerinde gözlemleyip, ailelerin dertleri ile yakından hemhal olan Yavuz Çifti, geçtiğimiz günde Gölcük’teki haneleri ziyaret ederek, yaklaşan Ramazan Bayramı’nı ve Kadir Gecelerini kutladılar.  Ziyaretlerinin ilk durağı bağımsızlığımızın, egemenliğimizin, ulusal birliğimizin ve Cumhuriyetimizin onurlu sembolleri olan Gazilerimize oldu.  Vali Seddar Yavuz ve eşi Selda Yavuz, Gölcük ilçemizde ikamet eden Gazilerimiz; Ali Ormancı, Emre Sönmez ve Sebahattin Halıcı’yı ziyaret ettiler.

Yavuz Çifti, ‘Sizleri seviyoruz’
 
Gazilerimize minnet ve şükran duygularımızı sunmak, bizim en önemli vazifemizdir diyen Yavuz Çifti : “Sizleri seviyoruz. Gazilerimize saygı duymak ve değerli kişiliklerine yakışır imkânlar altında yaşamlarını sürdürmelerini, varsa sorunlarının çözülmesini ve her fırsatta minnet duygularıyla takdir edilmelerini sağlamak toplumsal sorumluluğumuzdur.” diyerek sağlıklı bir ömür temennisinde bulundu. 

12 Ailenin Sıkıntıları ile Hemhal Olundu

 Gazilerimize yapılan ziyaretlerin ardından Gölcük ilçemizin farklı mahallelerinde ikamet eden 2 engelli, 2 yaşlı ve 8 ihtiyaç sahibi aile olmak üzere toplam 12 aileyi ziyaret ederek Mübarek Kadir Gecesini idrak edeceğimiz bu müstesna zaman diliminde kimsesizlerin kimi olmaya devam ettiler. Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı yardımları ile geçimini sağlayan ailelerin yaşadıkları sıkıntı ve sorunları dinleyen, yerinde inceleyen Yavuz Çifti, gerekenlerin yapılacağını belirttiler.

Vatandaşların Ramazan bayramlarını kutladılar


Ziyaretleri esnasında karşılaştıkları vatandaş ve esnaflarımızın Kadir Gecelerini ve yaklaşan Ramazan Bayramlarını tebrik eden Yavuz Çifti, kendilerini sevinçle karşılayan çocuklarla da bir süre sohbet edip, onlara çeşitli armağanlar vererek sevindirdiler. Yapılan aile ziyaretlerinin ardından Vali Seddar Yavuz, Hisareyn kahvehanesinde mahalle sakinleri ile bir araya geldi.

Vatandaşlarla sohbet ettiler

Gerçekleştirilen buluşmada, Hisareyn Merkez Mahallesi Muhtarı Metin Saydam’dan mahallenin durumu hakkında bilgiler alan Vali Yavuz, vatandaşlarla muhabbette bulunarak, Kadir Gecelerini ve Ramazan Bayramlarını kutladı. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —