Tarih: 13.03.2022 11:20

Yaya yollarındaki tahribat büyüyor

Facebook Twitter Linked-in

Yaya yollarındaki tahribat büyüyor

Ana yol ve caddeler üzerinde yayaların güvenli bir şekilde yoldan karşıya geçmeleri için yapılan yaya yollarındaki tahribatlar gözlerden kaçmıyor. İlçemizin en işlek caddesi olan Amiral Sağlam Caddesi üzerinde bulunan yaya geçidinde oluşan tahribat  her geçen gün daha da büyürken vatandaşlar güvenlikleri için yaya geçitlerini en kısa sürede onarılması gerektiğini ifade ettiler.

Yer yer çökmeler gözlerden kaçmıyor

İlçemizin en işlek caddesi olan Amiral Sağlam Caddesi üzerinde bulunan ve yayaların güvenli bir şekilde yolun karşısına geçmeleri için yapılan yaya geçidinde oluşan hasarlar vatandaşları zor duruma sokuyor. Yer yer çöküntülerin oluştuğu ve yaya yolu renklerinin büyük bir ölçüde silindiği için sürücülerin fazla dikkat etmediği yaya geçidi yayalar içinde güvenli olmaması dikkat çekiyor. Cadde üzerinden güvenli bir şekilde geçmeleri için yaya yollarının onarılması gerektiğini ifade eden vatandaşlar yetkililere seslenerek yaya geçitlerinin en kısa sürede güvenli hale getirilmesini istedikleri belirttiler.

“En kısa zamanda yenilenmeli”

Yaya geçidinin en kısa zamanda yenilenmesi gerektiğini ifade eden vatandaşlar yaptıkları açıklamada, “Amiral Sağlam Caddesi üzerinde bulunan yaya geçidindeki tahribat her geçen gün büyüyor. Yaya geçitleri bizim güvenli şekilde yolun karşısına geçmemiz için yapılıyor ama Amiral Sağlam Caddesi üzerinde bulunan yaya geçidinin üstündeki tahribat nedeniyle bu pek mümkün olmuyor. Bu nedenle yetkililerin yaya geçitlerinde ki tahribatları gidermelerini ve daha belirgin hale getirmelerini istiyoruz” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —