Tarih: 03.10.2022 10:54

Yaya yolunu engelleyen sürücüler tepki çekiyor

Facebook Twitter Linked-in

Yaya yolunu engelleyen sürücüler tepki çekiyor

İlçemizin en işlek caddesi olan Amiral Sağlam Caddesi üzerinde bulunan yaya yoluna park eden sürücüler tepki çekmeye devam ediyor.

Gölcük’te hatalı park vatandaşları zor durumda bırakmaya devam ediyor. Hatalı parklar nedeniyle ne kaldırımlarda ne de yollarda güvenli bir şekilde yürüyemediklerini ifade eden vatandaşlar bu duruma bir çözüm bulunmasını istediklerini ifade ettiler.

Ciddi cezaların kesilmesi gerektiğini belirttiler

Daha öncesinde de defalarca yaya yoluna park edilen araçlar yüzünden tepki gösteren vatandaşlar son olarak Amiral Sağlam Caddesi üzerinde bulunan Akbank şubesinin önündeki yaya yoluna park eden sürücüye tepki gösterdiler. Gölcük’te ne kaldırımların ne de yaya yollarının güvenli olmadığını ifade eden vatandaşlar bu tür sürücülere ciddi cezaların kesilmesi gerektiğini ifade ettiler.

“Yaya yollarının üzerine duba takılmalı”

İlçemizde yaya yoluna park eden araçlar vatandaşlardan tepki toplamaya devam ediyor. İlçemiz Amiral Sağlam Caddesi Akbank Gölcük Şubesi önünde bulunan yaya yolunun üzerine aracını park eden sürücü vatandaşlardan büyük tepki topladı. Yaya yolunu kullanmak isteyen vatandaşlar park eden araç yüzünden yaya yolu olmayan yerden geçtikleri için tepki gösterdiler. Vatandaşlar sık sık yaşanan  bu durumdan dolayı çok şikâyetçi olduklarını dile getirerek, “Yollarda bulunan yaya yolları bizlerin karşıdan karşıya geçmemiz için yapıldı. Neden araç sürücüleri bizim yaya yolumuza araçlarını park ediyorlar anlamış değiliz. İlçemizde o kadar açık ve kapalı otopark var ama sürücüler araçlarını yaya yoluna park ediyorlar. Yaya yolumuzu gasp etmeye hakları yok. Biz yaya yollarının üzerine duba takılmasını ve araçların park etmesinin engellenmesini istiyoruz” dediler.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —