Tarih: 26.07.2018 13:38

Yayaların arasında tehlike saçıyorlar

Facebook Twitter Linked-in

Yayaların arasında tehlike saçıyorlar

İlçemizde D-130 Karayolu üzerinde yayaların karşıdan karşıya geçmeleri için yapılan yaya yollarından geçen motosikletliler yayaları büyük tehlikeye sokuyor. Yayalar karşıdan karşıya geçerken büyük sıkıntı yaşadıklarını belirterek bir çözüm beklediklerini ifade ettiler.

Yaya geçitleri motosikletlerden geçilmiyor

D-130 karayolu üzerinde belediye ışıklarında karşıdan karşıya geçmek için bekleyen yayalar motosiklet sürücüleri nedeniyle zor durumda kalıyorlar. Hemen hemen her gün yaşanan olay da karşıdan karşıya geçmek isteyen yayalar motosiklet sürücüleri nedeniyle kendi hakları olan yaya geçidini kullanamıyorlar. Çoğu zaman iki motosikletin karşı karşıya gelmesi nedeniyle yaya geçidinden geçmek isteyen yayalar büyük tehlike altında kalıyor.

Vatandaşlar çözüm bekliyor

Her gün yaya geçidinden geçerken aynı manzara ile karşılaşan vatandaşlar artık duruma isyan etti. Yaşanan bu olay hakkında düşüncelerini dile getiren vatandaşlar, “ Her gün yaya geçidinden geçerken aynı durum ile karşı karşıya kalıyoruz. Motosikletler yüzünden kendi hakkımız olan yaya geçitlerini kullanamaz olduk. Bu durum her gün yaşanıyor ve bazen bir değil iki motosiklet karşı karşıya geliyor ve buda bizi daha zor durumda bırakıyor. Nereden yürüyeceğimizi bilemiyoruz. Biz artık bu durumun son bulmasını istiyoruz ve yetkililerden bir çözüm bekliyoruz” dediler.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —