Tarih: 16.06.2023 13:14

Yaz aylarında sokaklardaki canlarımızı unutmayalım BİR KAP MAMA BİR KAP SU İLE DESTEK OLALIM

Facebook Twitter Linked-in

Yaz aylarında sokaklardaki canlarımızı unutmayalım

BİR KAP MAMA BİR KAP SU İLE DESTEK OLALIM

Yaz aylarını yaşadığımız şu günlerde yiyecek kadar su sıkıntısı yaşayan sokak hayvanları için hayvanseverler vatandaşlara seslenerek, “Evlerinin önüne en azından bir kap su koyarak sokak hayvanlarına destek olabilirler” dediler.

“Sıcak havalar sokak hayvanlarını çok zorluyor”

Sokak hayvanlarına yönelik başarılı çalışmalar yürüten 1 Kuyruk 4 Pati Topluluğu, düzenli olarak sokak hayvanlarının beslenmeleri ve bakımları yönünde çalışmalarını sürdürüyor. Hayvanseverlerin destekleri ile faaliyetlerini sürdürdüklerini ifade eden 1 Kuyruk 4 pati topluluğu kurucularından Derya Demirezen, Gölcüklü vatandaşların mama olmasa bile kapılarının önüne koyacakları bir kap su ile bile kendilerine destek olabileceklerini ifade etti.

“Bu duyarlılığın daha da artmasını istiyoruz”

1 Kuyruk 4 pati topluluğu kurucularından Derya Demirezen yaptığı açıklamada, “Sıcak havalar sokak hayvanlarını çok zorluyor. Yaz aylarına girdiğimiz bugünlerde onları yalnız bırakmamalıyız. Sıcak havalarda mahallelere su bırakmaya devam edilmeli. İlçemizde her geçen sene duyarlılığın artması bizleri memnun ediyor. Cadde ve sokaklarda duyarlı vatandaşların sokak hayvanları için 1 kap su koyduklarını gözlemleyebiliyoruz. Bu durumda bizleri çok mutlu ediyor. Bu duyarlılığın daha da artmasını istiyoruz. Çünkü yaz aylarında sokak hayvanlarının en zorlandığı şey su bulmak oluyor. Gölcük halkından yaz aylarında bu  duyarlılığına devam etmelerini umuyoruz” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —