Tarih: 29.08.2021 11:38

Yaz bitti Dere Sokak’taki saksılar boş kaldı BAHAR AYLARINDA SAKSILAR ÇİÇEKLENDİRİLMELİ

Facebook Twitter Linked-in

Gölcük Belediyesi tarafından geçtiğimiz yıllarda yenilenen ve Prestij yol olan Dere Sokak’ta dere kenarına monte edilen korkuluklara saksılar yerleştirilmiş ve ekilen çiçekler ile Dere Sokak adeta çiçek açmıştı. Aradan geçen zamanla boşalan saksılar dikkat çekerken vatandaşlar boş saksıların yeniden çiçeklendirilmesini istediklerini ifade ettiler.

Yaz aylarında çiçeklendirilmesini istemişlerdi

İlçemize bağlı Değirmendere’nin önemli sokaklarından olan ve geçtiğimiz yıllarda Gölcük Belediyesi Fen İşleri tarafından yenilenen Dere Sokak’ta monte edilen saksıların boş durması dikkat çekiyor. Geçtiğimiz yıllarda saksılara ekilen çiçekler ile Dere Sokak adeta çiçek açmış ve vatandaşlar tarafından oldukça beğeni almıştı. Değirmendereliler tarafından zamanla kuruyan çiçekler nedeniyle boş kalan saksıların yeniden çiçeklendirilmesi isteniyor.   

“Saksılarımız yaz aylarında boş kaldı”

Değirmendereliler yaptıkları açıklamada, “ Gölcük Belediyesi tarafından Dere Sokak yenilendikten sonra bu saksılar monte edildi ve ekilen çiçekler ile çok güzel manzara oluşmuştu. Tabi zamanla çiçekler kuruduğu için saksılar boş kaldı. Biz Gölcük Belediyesi’nin bu saksıları yaz aylarında yeniden çiçeklendirmelerini istemiştik ama olmadı. Şimdi boş saksıların soğuk havalarda yaşayan çiçekler ile çiçeklendirilmesini istiyoruz. Saksılarımız yaz aylarında boş kaldı, bahar aylarında en azından boş saksılar çiçeklendirilir ve Dere Sokak yeniden çiçek açar” dediler.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —