Tarih: 13.10.2021 11:57

Yazar Bilal Eser yeni kitabını tanıttı ‘‘HİÇBİR ‘ENGEL’ BAŞARIYA ENGEL OLAMAZ’’

Facebook Twitter Linked-in

+1 Farkla Gölcük Down Sendromlular Derneği’nin başarılı öğrencisi Yazar Bilal Eser “Dalya” adlı şiir kitabının imza gününü geçtiğimiz gün Değirmendere Down Cafe’de yaptı.

Yoğun ilgi gören imza gününde Gölcük Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Zehra Kahraman, Gölcük Muhtarlar Dernek Başkanı Bilge Saral ve İlçemizin Mahalle Muhtarları, +1 Farkla Gölcük Down Sendromlular Dernek Başkanı Belgin Abanoz ve yönetimi, Gölcük Kaymakamlığı Özel Kalem Müdürlüğünden emekli Lütfü Yılmaz, Yazar H. İhsan Sönmez, Özel Çocuklar ve Velileri Şair yazar Bilal Eser’i yalnız bırakmadı.

Abanoz, ‘Bilal hiçbir engelin başarıya engel olamayacağını göstermiş oldu’

+1 Farkla Gölcük Down Sendromlular Dernek Başkanı Belgin Abanoz, gerçekleştirilen kitap tanıtım programında şu konuşmayı yaptı: ‘Bilal, hiçbir engelin başarıya engel olamayacağını göstermiş oldu. Şiirlerinin kitap olmasını istiyordu ve bu hayalini de gerçekleştirdi. İmza gününde de hep birlikte bir araya geldik. Onunla birlikte bizler de mutlu olduk. Kendisini tebrik ediyoruz. özel gereksinimli çocuklarımızın yaşamın içinde olmaları için yıllardır mücadele ediyoruz. Bugün ne kadar haklı ve gururlu olduğumuz bir gün. Özel çocuklarımız için gerekli ortam, gerekli sevgi ve eğitim verildiğinde başaramayacakları hiç bir şeyin olmadığının kanıtı değerli öğrencimiz Şair Yazar Bilal Eser’in şiir kitabı “Dalya”. Sevgili öğrencimizin  imza gününde bizleri yalnız bırakmayan, bize sonuna kadar destek olan, güvenen herkese teşekkür ederim’ diye konuştu.

Teşekkür etti

Yazar Bilal Eser ise kitap tanıtım programı için kapılarını açan +1 Farkla Gölcük Down Sendromlular Dernek Başkanı Belgin Abanoz’a ve katılım sağlayan herkese teşekkür ederek, yaşadığı mutluluğu anlattı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —