Tarih: 02.04.2023 11:06

Yazar Şeyda Aksel’in söyleşi programına ÖĞRENCİLERDEN YOĞUN KATILIM

Facebook Twitter Linked-in

İlçemizin yetiştirdiği başarılı yazarlardan olan Şeyda Aksel, Kütüphane Haftası Münasebetiyle AKV Teknik ve Meslek Lisesi’nde düzenlediği söyleşiye öğrenciler yoğun ilgi gösterdi.

Büyük bir dikkatle dinlediler

 Kütüphane Haftası Münasebetiyle AKV Teknik ve Meslek Lisesi’nde düzenlenen söyleşi programına ilçemizin başarılı yazarlarından Şeyda Aksel katıldı. Vaveyla, Dört Yapraklı Yonca, Eyvah Annem Kayboldu ve Barınak isimli dört kitabı bulunan başarılı yazarın söyleşi programına AKV Teknik ve Meslek Lisesi öğrencileri yoğun katılım gösterdi. Söyleşiyi büyük bir dikkatle dinleyen öğrenciler söyleşi sonunda başarılı yazarın kitaplarını inceleme ve kitaplarını imzalattılar.

Söyleşide önemli konulara değindi

Kütüphane Haftası hakkında kısa bir bilgi vererek konuşmasına başlayan başarılı Yazar Şeyda Aksel, bir öğrencinin neden kitap okuması gerektiği, kitap okumanın faydaları, yavaş okumanın nedenleri, nitelikli okur ve nitelikli kitap seçimi nasıl yapılır, kitap okumayı sevdirecek yöntemler, yazarlık nedir ve nasıl olunur, yazmak için izlenmesi gereken adımlar nelerdir ve yazdıklarımız nasıl kitaba dönüşür, nasıl başlanır konu başlıkları altında yaptığı konuşmasını öğrenciler büyük bir dikkatle dinlediler. Yaklaşık  bir buçuk saat süren söyleşinin ardından öğrenciler merak ettikleri soruları sorarken söyleşinin sonunda öğrenciler Yazar Şeyda Aksel ile hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmediler.

Yazar Şeyda Aksel memnuniyetini dile getirdi

Söyleşi sonunda duygularını ifade eden Yazar Şeyda Aksel, “AKV Teknik ve Meslek Lisesi’nde gerçekleştirdiğim söyleşiye öğrencilerin böyle yoğun ilgi göstermesi beni çok mutlu etti. bu güzel davet ve söyleşi fırsatı içinde ayrıca AKV Teknik ve Meslek Lisesi idaresine çok teşekkür ederim” dedi.

Haber: Serap DURUKAN




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —