Tarih: 25.10.2021 13:34

Yemekler Leziz fiyatlar uygun YALI EVLERİ HARİKA

Facebook Twitter Linked-in

Yemekler Leziz fiyatlar uygun

YALI EVLERİ HARİKA

Gölcük Belediyesi tarafından geçtiğimiz yıllarda hayata geçirilen Değirmendere Yalı Evleri Sonbahar aylarında da ayrı güzel oluyor.  Gölcük Belediyesi bünyesinde GÖLAŞ tarafından hizmet veren Yalı Evleri ilçemiz turizmine büyük katkı sağlıyor. Kaliteli hizmeti, güler yüzlü ekibiyle vatandaşların ilk tercih noktalarından biri olan Değirmendere Yalı Evleri, her mevsimde güzelliği ile vatandaşları büyülüyor.

 Her mevsim yoğun ilgi görüyor

4 Mevsim vatandaşların hizmetinde olan, tarihi dokusuyla Gölcüklüleri ve turistleri kendisine çeken Değirmendere Yalı Evleri, 2018 yılında faaliyete geçti. Bünyesinde 19 odalı 37 yatak kapasiteli Yalı Konak butik otel, restaurant, cafe, kütüphane, seramik müzesi, Ahşap müzesi ve hizmet binasından oluşan Değirmendere Yalı Evleri her mevsim birçok müşterisini ağırlıyor.

Vatandaşların tercih noktası 

Restaurant ve cafe kısımlarında tamamen doğal ürünler kullanılan Yalı Evleri’nde konusunda uzman şefler görev alıyor. Kendisine özel menüleri ile büyük beğeni alan Yalı Evleri Cafe ve Restaurant kısmıyla da özel ve tatil günlerinde vatandaşların tercih noktası oluyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —