Tarih: 27.09.2023 14:14

Yeni Evlenecek Çiftler Kara Kara Düşünüyor ALTINDA YÜKSELİŞ SİNYALİ

Facebook Twitter Linked-in

Yeni Evlenecek Çiftler Kara Kara Düşünüyor

ALTINDA YÜKSELİŞ SİNYALİ                   

Yeni evlenecek çiftler için önemli olan konulardan birisi de altın. Ülkemizde en güvenli yatırım araçlarından birisi olan altında fiyatların önümüzdeki aylarda yükselmesi ön görülüyor. Durum bu olunca yeni evlenecek Çiftler altın konusunda kara kara düşünüyor. Gram altının özellikle önümüzdeki aylarda 2 bin lirayı geçmesi, 2024 yılında ise 2 bin 500 liraya gelmesi tahmin ediliyor.

Aydoğdu, “Altın almak için en uygun dönem”

İlçemizin genç ve başarılı kuyumcularından Zümra Gold’un Sahibi Sait Aydoğdu altın piyasası hakkında açıklamalarda bulunurken, yatırım yapmayı düşünen yatırımcıların ve evlenecek çiftler için bu dönemin altın alma konusunda en uygun dönem olduğunu ifade etti.

Acele etmeleri konusunda uyardı

Ağustos ayında bir miktar gerileyen altın fiyatları yatırımcısını bir miktar üzse de altın fiyatları son zamanlarda yükselmeye başladı.  Altın fiyatlarında özellikle önümüzdeki aylarda daha da yükseleceğini ifade eden altın uzmanları, altın fiyatlarının önümüzdeki aylarda daha da yükseleceğini ifade ederken uzmanlar altının 2024 yılında 2 Bin 500 Liraya kadar yükseleceğini öngörüyor. İlçemizin başarılı kuyumcularından Zümra Gold’un Sahibi Sait Aydoğdu’da altının en güvenilir yatırım aracı olduğunu ifade ederek, yatırımcıların ve evlenecek çiftler için altın alma konusunda acele etmeleri konusunda uyardı.

“En güvenli yatırım limanının altın olduğunun garantisini veriyoruz”

Altın piyasası konusunda Aydoğdu yaptığı açıklamada, “Son zamanlarda uzmanlarımızında tavsiyesi üzerine altın üzerindeki yatırım düşünceleri gün geçmeden artmaya devam ediyor.Kısa vadede baskılanma devam ediyor. Bu baskılanma beraberinde fırsatları getirdiğini düşünüyorum. Özellikle altın alımı veya altın yatırımı yapacak olan, altın borcu olanlar bu seviyelerin kalıcı olmayacağını göz önünde bulundurması gerekiyor.Ekonomik koşullar hem ONS altında hem gram altında yakın zamanda yükselişlerin olacağının emaresini veriyor. Bu doğrultuda vatandaşlarımız için en güvenli yatırım limanının altın olduğunun garantisini veriyoruz” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —