Tarih: 12.06.2023 12:46

Yeni takılan uyarı tabelası kaderinden kurtulamadı KISA SÜREDE YENİDEN KIRILDI

Facebook Twitter Linked-in

Merkez Mahallesi 38. Sokak’ta bulunan orta refüje monte edilen uyarı tabelası her yenilenmesinden kısa bir süre kırılmaya devam ediyor. Yakın bir zaman önce yenilenen uyarı tabelasının yeniden kırılmış zarar gördü.

“Bıkmadılar zarar vermekten”

38. Sokak’ta yolu ikiye bölmek amacıyla yapılan orta refüjde sürücüleri uyarmak amacıyla monte edilen uyarı tabelası defalarca onarılmasına rağmen yeniden kırıldı. Vatandaşlar uyarı tabelasını kıran duyarsız sürücülere sitem ederek, “Bu uyarı tabelasının kaçıncı kırılışı ve kaçıncı yenilenişi biz artık unuttuk. Bıkmadılar zarar vermekten” diyerek sitemlerini dile getirdiler. 

“Yenilendikten kısa bir süre sonra yeniden kırılıyor”

Defalarca yenilenmesine rağmen yeniden kırılan 38. Sokaktaki uyarı tabelasını gören vatandaşlar büyük tepki gösteriyor. Vatandaşlar yaptıkları açıklamada, “ Bu yol yenilendiğinden beri uyarı tabelasının kaç defa yenilendiğini artık takip edemedik. Ekipler tarafından uyarı tabelası yenileniyor. Duyarsız sürücüler tarafından kısa bir süre sonra yeniden kırılıyor. Şimdi bir süre sonra bu tabela yeniden yenilenecek. Bakalım onu kaç gün sonra kıracaklar çok merak ediyoruz” dediler.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —