Tarih: 06.12.2020 09:20

Yeniden Refah Gölcük’te atamalar devam ediyor ‘PARTİMİZE KATILANLARIN YÜZDE 60’I İKTİDARDAN’

Facebook Twitter Linked-in

Yeniden Refah Partisi Gölcük İlçe başkanlığı teşkilatlanma çalışmalarında yine hız kesmiyor. Bazen hafta da bir bazense hafta iki veya üç mahalle başkanı ataması yapılıyor.

Bu hafta da Düzağaç Mahalle temsilciliğine Gölcük’ün tanınmış mobilya ustalarından olan Şener Uzun atandı. Yeniden Refah Partisi (YRP) İlçe Başkanı Bayazıt Uzun’u tebrik ederek, mahalle temsilciliğinin görev ve yetkilerini kendisine bildirdi.

Bayazıt, ‘Partimize halkımızın teveccühü artıyor’

Tüm dezavantajlara rağmen teşkilatlanma çalışmalarında hız kesmediklerini, gelişen hadiseleri yakından takip ettiklerini dile getiren Başkan Bayazıt, gün geçtikçe Yeniden Refah’a halkın teveccühünün arttığını söyledi.

Uzun, ‘Ülkemizin Yeniden Refah Partisi’ne ihtiyacı var’

Yeniden Refah Partisi Düzağaç temsilciliğine atanan Şener Uzun, görevi teslim aldıktan sonra kısaca şunları ifade etti; ‘Biz mahallemizde de oluşan Refah özlemini gördük hissettik ve böylelikle yuvamıza döndük. Böylelikle en kısa zamanda mahalle teşkilatı olarak teşkilatlanıp neden ülkemizin Yeniden Refah Partisi’ne ihtiyacı var. Bu hakikati Düzağaç vatandaşlarımızın tümüne ulaştırmak için elimizden geleni yapacağız. Bu görevi şahsıma layık görüp tebliği eden İlçe Başkanım Mustafa Bayazıt bey’e çok teşekkür ederim’ dedi.

‘Yeni iktidarın habercisiyiz’

YRP İlçe başkanı Mustafa Bayazıt, partiye yeni katılan üyelerinin %60’nın iktidar partisinden diğer üyelerin ilk ya da çevre partilerden geldiğini dipnot düşerek bu durumunda yeni iktidarın habercisi olduklarının bir işareti olarak gördüklerini söyledi ve ‘bizi izlemeye devam edin’ diyerek sözlerine son verdi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —