Tarih: 26.07.2020 11:01

Yeniden Refah Parti’li Kadınlar Gazetemizi ziyaret etti BASIN DEMOKRASİNİN EN ÖNEMLİ UNSURUDUR

Facebook Twitter Linked-in

Yeniden Refah Partisi Gölcük İlçe Kadın Kolları Başkanı Arife Çelik Şenol, STK Başkanı Gülten Taşdemir ve Tanıtım Başkanı Hülya Kıyıcı 24 Temmuz Basın Bayramı münasebetiyle Gazetemizi ziyaret ederek, basın bayramımızı kutladı. Şenol ayrıca, parti çalışmaları hakkında önemli açıklamalarda bulunarak, Yeniden Refah Partisi’yle ülkemizin özlenen, hayal edilen noktalara ulaşacağını söyledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Nurettin Şenemre,  Refah Partisi Gölcük Kadın Kolları İlçe Başkanı Arife Çelik Şenol’a ve partililere teşekkür etti. Gerçekleştirilen ziyarette Yeniden Refah Partisi Gölcük İlçe Kadın kolları Başkanı Arife Çelik Şenol Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Şenemre’ye Merhum Liderleri Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın Davamız adlı kitabını hediye ettiler.

Şenol, ‘Basın demokrasinin unsurlarından birisidir’

Ziyarette konuşma yapan YRP İlçe Kadın Kolları Başkanı Arife Çelik Şenol, ‘Basın demokrasinin vazgeçilmez unsurlarından birisidir. 24 Temmuz’da Gazeteciler ve Basın Bayramı ile birlikte “Basından Sansürün Kaldırılışının” yıldönümünü kutluyoruz. Kamu yönetimi ve vatandaşlarımız arasındaki ilişkilerde önemli bir görev üstlenen basınımızın, vatandaşlarımızın gözü, kulağı ve sesi olarak, onların doğru bilgilendirilmesi ve haber alma haklarının en iyi şekilde gerçekleşmesi için ortaya koyacakları çalışmalar büyük önem arz etmektedir. Büyük bir sorumluluk ve görev anlayışı içerisinde görevini yerine getiren basın mensuplarımızın, üstlendikleri bu zor sorumluluğun bilinciyle görev yapan bütün basın çalışanlarının Basın Bayramı’nı tebrik ediyor, çalışmalarınızda başarılar diliyorum. Son olarak ta Özgür ve güçlü basın bir gün gelecek herkese daha fazla lazım olacak” diye konuştu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —