Tarih: 15.01.2024 11:24

Yeniden Refah Partisi Gölcük Belediye Başkan Adayı Ahmet Eren,‘GÖLCÜK’ÜN EN İDDİALI PARTİSİYİZ’

Facebook Twitter Linked-in

Yeniden Refah Partisi Gölcük Belediye Başkan Adayı Ahmet Eren, Gazetemize çalışmaları ve hedefleri hakkında açıklamalarda bulundu. Belediye Başkan Adayı Ahmet Eren, Gölcük’te yoğun teveccühle karşılaştıklarını belirterek, ‘Gölcük’ün en iddialı partisiyiz. Yüce Allah’ın izni, halkımızın desteği ile 31 Mart akşamı seçimi biz kazanacağız’ dedi.

‘Gölcük’te oy sayımızın 22 bine geldiğini tespit ettik’

YRP Gölcük Belediye Başkan Adayı Ahmet Eren, açıklamalarında şunları söyledi: ‘Üç ay önce adaylığımız belli oldu. Bizlerde saha seferberliği başlatmış bulunduk. 50 Mahallemizde her vatandaşımıza dokunmak istiyorduk. Bunu çok şükür başardık. İlçemizi iyi bilen bir arkadaşınız ve kardeşiniz olarak Genel Başkanımızın da kararıyla çalışmalarıma başladım. İlçemizin her cadde ve sokağını ilmek ilmek dolaşıyoruz. Gittiğimiz her yerde her noktada her bir vatandaşımızın elini sıkarak dertleşiyoruz. Bizler sorunları dinleyerek çözümü anlatıyoruz. Gölcük’te mükemmel bir teveccüh var. Her hafta üye çalışması yapıyoruz. Biz şuanda Gölcük’te üye olarak çok önemli bir noktaya geldik. Gölcük’te oy sayımızın 22 bine geldiğini tespit ettik. Belediye Meclis Üyesi Liste sürecimiz devam ediyor. 16-17 başvurumuz var. Toplumun her bir bireyinden bunu oluşturuyoruz. İlçemizde herkese dokunmak için belediye meclis üyesi aday çalışmalarımız devam ediyor.’

‘Diğer Partililer ve kararsızlardan da oy alma sözü aldık’

Eren, ‘Büyükşehir Belediye Başkan Adayımızın da Gölcük için hazırladığı projeler var. Vatandaşlarımızı feraha ulaştıracak projelerimiz var. Önümüzdeki günlerde il’de projelerimiz konusunda açıklama yapacağız. Ayrıca Gölcük’te de bir açıklama yapacağız. Gölcük’te sokağın nabzını iyi biliyorum. Sanayiyi gezerken, esnafımızla konuşurken sorunları çok iyi biliyorum. Çünkü bende bir esnafım. Yine çarşı da büyük zamanını geçiren vatandaşlarımız ile ilgili çalışmalarımız var. Amacımız sokakları gezerken vatandaşlarımızın gönlüne dokunmak. Buna ulaştığımıza inanıyorum. Yaptığım iş sebebiyle çok geniş çevrem var. Şu anda Ak Parti’den de CHP’den de, İYİ Parti’den de, MHP’den de, kararsızlardan da oy alma sözü aldık. Bizlerde bir genç olarak birçok mesaimizi genç arkadaşlarımız için harcayacağız. Biliyorsunuz ki Gölcük’te akşam saatlerinde hayat bitiyor. Gençlere şunu söylüyorum; Ahmet abiniz seçimi kazandığında Gölcük dışına çıkmak istemeyeceksiniz. Projelerimizle Gölcük’te bunu başaracağız. Biz 31 Mart yerel seçimlerinde Gölcük’ün en iddialı partisiyiz. Biz seçimi alacağız. 94 ruhu ile Gölcük’te hayalleri gerçek yapacağız’ diyerek açıklamalarını tamamladı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —