Tarih: 01.05.2023 11:47

Yeniden Refah Partisi Gölcük İlçe Başkanlığı saha çalışmalarına devam ediyor İLK DEFA OY KULLANACAK OLAN GENÇLER İLE BULUŞTULAR

Facebook Twitter Linked-in

14 Mayıs’ta gerçekleşecek olan seçimlerde Cumhur İttifakı’na katılan Yeniden Refah Partisi Gölcük İlçe Başkanlığı saha çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Seçim çalışmaları kapsamında Gölcük Kavaklı Sahilinde ilk defa Oy kullanacak olan Kavaklı Gençleri ile buluştular.

“Yeniden Refah Partimize ilgide destekte her geçen gün artıyor”

Yeniden Refah Partisi Gölcük İlçe Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, “Gölcük İlçe Başkanlığı olarak bir an olsun sahaları boş bırakmıyoruz. MKYK üyemiz Kocaeli il Sorumlumuz ve Milletvekili adayımız Basri Çayır,Gölcük İlçe Gençlik Kolları Başkanımız Mustafa Tolunay Kalyoncu öncülüğünde yapılan Gölcük Kavaklı Sahilinde ilk defa Oy kullanacak olan Kavaklı Gençleri ile buluştuk. Akabinde Gümüşhaneliler Derneği Yönetimi ve Üyeleri ile Trabzon Çavuşlu Köyü Derneği Yönetimi ve Üyeleri ile Kastamonulular Derneği Yönetimi ve Üyeleri ile, ve son olarak Yukarı Değirmendere sakinleri ile buluştuk. Adayımız Basri Çayır’ a Milli Görüşün tek temsilcisi olan Yeniden Refah Partimize ilgide destekte her geçen gün artıyor. Seçimde var gücü ile sahalarda olan Yeniden Refah partisidir. İlçe Başkanımız Ahmet Eren’in öncülüğünde adayımız Basri Çayır ile birlikte İl Gençlik Kolları Mücahit Akar ve yönetimi, Derince İlçe Başkanı Samet Özcan, Derince SKM Başkanı Emre Sarı, Gölcüklü İl Başkan Yardımcısı Yasin ALP ve İl Yönetim Kurulu Üyeleri Savaş Soğukoğlu, Dt. Ümit Geyhan, İlçe Yönetimi, İlçe Gençlik Kolları, saha çalışmalarında bizzatihi desteklerini sundular. Her şey Gölcük’ün, Kocaeli’nin, Türkiye’nin REFAH’ı için” denildi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —