Tarih: 16.06.2023 14:34

Yeniden Refah Partisi Gölcük İlçe Teşkilatı YEREL SEÇİM ÇALIŞMALARINA ERKEN BAŞLADI

Facebook Twitter Linked-in

Yeniden Refah Partisi Gölcük İlçe Teşkilatı

YEREL  SEÇİM ÇALIŞMALARINA ERKEN BAŞLADI

Yeniden Refah Partisi Gölcük İlçe Teşkilatı, 2024 yılı Mart ayında gerçekleşmesi planlanan yerel  seçim çalışmalarına erken başladı.

“Yerel seçimlerde büyük bir başarı elde edeceğimize inancımız tamdır”

28. Dönem Milletvekilliği ve 13. Dönem Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Cumhur İttifakı’na katılan ve Yeniden Refah Partisi Kocaeli Milletvekili Mehmet Aşıla başta olmak üzere 5 vekili Meclise gönderdiklerini ifade eden Yeniden Refah Partisi Gölcük İlçe Başkanı Ahmet Eren, Milli Görüş’ü Yeniden Refah Partisi’yle yeniden meclise taşıyan Yeniden Refah Partisi’nin şimdi hedefi yerel seçimler. Yerel seçimlerde büyük bir başarı elde edeceğimize inancımız tamdır”.

 “Şimdi Milli Görüş belediyeciliğine sıra geldi”

Sözlerine devam eden Yeniden Refah Partisi Gölcük İlçe Başkanı Ahmet Eren; ‘Yeniden Refah Partisi olarak Yerel Seçim startını verdik ve çalışmalara başladık. Bizler her daim her zaman sahadayız. Milli Görüş meclise dedik gönderdik. 9 ay sonra yapılacak olan 2024 yerel seçimler için son derece heyecanlı ve motive olmuş bir şekilde çalışmalarımıza başladık.  Şimdi Milli Görüş belediyeciliğine sıra geldi’ dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —