Tarih: 23.07.2019 15:14

Yeniden Refah partisi Gölcük Kadın Kolları Başkanı Fatma Şimşek, “BÜYÜK KIBRIS ZAFERİ, MİLLİ GÖRÜŞÜN ESERİDİR”

Facebook Twitter Linked-in

Yeniden Refah partisi Gölcük Kadın Kolları Başkanı Fatma  Şimşek,

“BÜYÜK KIBRIS ZAFERİ, MİLLİ GÖRÜŞÜN ESERİDİR” 

Yeniden Refah partisi Gölcük Kadın Kolları Başkanı Fatma  Şimşek  Gölcük Merkezi’nde yaptığı basın açıklamasında gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Başkan Şimşek,  “Büyük Kıbrıs Zaferi, Milli Görüşün Eseridir” dedi.

“1974 yılında Allah’ın büyük lütfu ile Ada’ya huzur ve barış gelmiştir

20 Temmuz 1974 tarihinde Enosis planları   doğrultusunda her türlü haksız tecavüzde 
bulunan Rumlar enselerinde hakkın, adaletin, Millî Görüş’ün pençesini bulmuşlardır. Erbakan Hocamızın Ecevit’in yurt dışında olmasından istifade ederek dönemin Genel Kurmay Başkanı Orgeneral Semih Sancar’a gemilerin yola çıkması için harekât emrini vermesi sonucunda kahraman ordumuzun mücadelesi ile Kıbrıs’ta, akan kan durmuş,  Allah’ın büyük lütfu ile Ada’ya huzur ve barış gelmiştir. 

“Milli bir davamız alarak Kıbrıs’a yeniden sahip çıkmak için BİZ VARIZ”

Irkçı Emperyalizm, BOP (Büyük Ortadoğu -İsrail Projesi) dahilinde ”Kıbrıs’a hükmeden, tüm Ortadoğu’ya hükmeder” anlayışı ile Doğu Akdeniz’in ortasında konumu itibariyle stratejik bir ada olan Kıbrıs’ın ve bölgedeki enerji kaynaklarının kontrol altına alınarak İsrail’in  güvenliğinin  sağlanması için çalışmaktadır. işte bu sebeple Yeniden Büyük Türkiye’yi kurarak, gerekli yaptırımlar ile Siyonizm’in Organizasyonları olan Avrupa Birliği, Birleşmiş Milletler gibi Türkiye’yi Kıbrıs’ta işgalci sayan  kuruluşların dayatmalarına, taleplerini pervasızlaştırmalarına dur diyebilmek, Kıbrıs’ta elde ettiğimiz hakları koruyabilmek adına gerekli tedbirleri alabilmek, masa başında tavizkar davranılarak kaybedilmesine izin vermemek, Milli bir davamız alarak Kıbrıs’a yeniden sahip çıkmak için BİZ VARIZ.

Hak ve Adaletin kalemi olmak için 

sözlerine devam eden Yeniden Refah partisi Gölcük Kadın Kolları Başkanı Fatma  Şimşek  yaptığı açıklamada, “ Basın kamuoyunu etkileyerek belirli bir düşünsel ortam oluşturan önemli bir   araçtır. Siyonizm’in yaygınlaştırmaya çalıştığı fabrikasyon haberler yerine doğru haberlerin yayınlanması sağlanan bir ülkede refah ve huzur hâkim olur.  Bu sebeple Yeniden Refah Partisi olarak vatandaşlarımızın doğru bilgiye ulaşmaları için gecesini gündüzüne katan, eğilmeden, bükülmeden, haksızlıklar karşında susmayan, doğruyu tarafsızca yayınlayan, devrin getirdiğine göre değil adaletin öğretisine göre yazan, çizen, konuşan bütün basın mensuplarımızın Gazeteciler ve Basın Bayramının hayırlara vesile olmasını diliyoruz. Mehmet Akif Ersoy’un;

Kanayan bir yara gördüm mü yanar ta ciğerim, 

 Onu dindirmek için kamçı yerim, çifte yerim!

 Adam aldırmada geç git!  diyemem aldırırım.

Çiğnerim, çiğnenirim, hakkı tutar kaldırırım! Dizelerinde  bahsedilen şuurdaki basın mensuplarının sayısının arttığı, gerçek hak anlayışının hâkim olduğu bir ülke ve dünya için; Yeniden Refah Partisi olarak; basın mensuplarımızın kendi fikir ve görüşlerini tarafsızca, her türlü baskıdan uzak, özgürlük içinde korku duymadan yayınlayabildiği, sansürün, ambargoların olmadığı, hakkı üstün tutan bir basın anlayışının oluşturulması için BİZ VARIZ!




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —