Tarih: 17.10.2023 14:02

Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı Ahmet Eren, “İSRAİL’İN UYGULADIĞI İNSANLIK DIŞI DAVRANIŞLARA DUR DENİLMELİ”

Facebook Twitter Linked-in

Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı Ahmet Eren,

“İSRAİL’İN UYGULADIĞI İNSANLIK DIŞI DAVRANIŞLARA DUR DENİLMELİ”

Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı Ahmet Eren, İsrail’in Filistin’e karşı acımasız bir şekilde saldırısı ve binlerce masum Filistin halkına insanlık dışı davranışı konusunda açıklamalarda bulundu. Başkan Eren, “İsrail’in uyguladığı insanlık dışı davranışlara karşı Müslüman alemini tepki göstermeye bu şiddeti durdurmak için mücadele vermeye çağırıyoruz” dedi.

“Bu şiddeti durdurmak için mücadele vermeye çağırıyoruz”

Başkan Eren yaptığı açıklamada, “Barbar ve terör devleti İsrail’in Filistin’de masum halka yönelik uygulamış olduğu insanlık dışı davranışlara karşı tüm insanlığın ve Müslüman Aleminin tepki göstermeye, Filistin’li kardeşlerimize uygulanan şiddeti durdurmak için mücadele vermeye çağırıyoruz. Şuan fotoğrafa dikkatli bakıldığında ortada bir senaryo olduğunu görüyoruz. Daha düne kadar ABD katil İsrail’e her türlü silah mühimmat para yardımında bulunurken bugün yapmış olduğu açıklamada ‘İsrail devletinin Gazze’yi işgali facia olur’ diye açıklama yapıyor. Diğer taraftan Akdeniz’e savaş gemilerini gönderiyor. Oynanan tiyatroda Ortadoğu ülkelerini işgal ederek hedefin Ülkemiz olduğunu komşu ülkemiz İran olduğunu düşünmemek mümkün değil” dedi.

“Gün namusumuza, Mescid’i Aksa’ya, Kudüs’e sahip çıkma günüdür”

Sözlerine devam eden Başkan Eren, “İslam işbirliği teşkilatının Türkiye’nin çağrısıyla acil olarak tekrar toplanması Filistin Devletinin talebiyle Kudüs’e yapılan saldırıları sonlandırmak bir barış gücü oluşturulmasını arzu ediyoruz. Gün bugündür. Gün namusumuza, Mescid’i Aksa’ya, Kudüs’e sahip çıkma günüdür. Gün kıyama kalkma ve mutlaka fiili adımlar atma günüdür. Rabbim dünyada zarar gören ezilen öldürülen hor görülen insanlığa Müslüman alemine yardım etsin” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —