Tarih: 26.07.2023 12:46

Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı Ahmet Eren,‘KENDİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYIMIZI ÇIKARTACAĞIZ’

Facebook Twitter Linked-in

Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı Ahmet Eren,

‘KENDİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYIMIZI ÇIKARTACAĞIZ’

Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı Ahmet Eren, çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu. Eren, ‘Yerel seçimlerde Sayın Genel Başkanımızın kanaatiyle ilçelerde kendi belediye başkan adayımızı çıkartacağız’ dedi.

Başkan Eren, açıklamasında şunları söyledi: ‘Yerel seçimlerle alakalı kısa bir aranın ardından tekrar çalışmalara başladık bölge bölge çalışmalar yaparak partimizin oy oranının düşük olduğu mahallelere ayrı bir ağırlık vereceğiz. Bununla birlikte teşkilatlanma anlamında mahallelerimizde  ciddi bir teşkilatlanma çalışması yapıyoruz. İnşallah en kısa sürede mahalle teşkilatlanma  sürecini de tamamlamış olacağız’ dedi.

‘İlçemizi iyi biliyoruz, sorunları bilerek çalışmalarımızı yapacağız’

‘30.07.2023 Pazar günü ilçe kongremizi gerçekleştireceğiz’ diyen YRP Gölcük İlçe Başkanı Ahmet Eren, şunları söyledi: ‘Tekrardan aday olarak kalmış olduğumuz yerden devam edeceğiz. Özellikle şunu belirtmek isterim ki genç ve dinamik bir teşkilatız. İlçemizi iyi biliyoruz, sorunları bilerek çalışmalarımızı yapacağız. Belediye başkan adayı çıkartma noktasında Genel Başkanımızın da şöyle bir kanaati var;  ilçelerde kendi adayımızı çıkartarak milli görüşün hakim olduğu belediyecilik anlayışıyla vatandaşlarımıza hizmet etmek istiyoruz.’

‘İlçe kongremize tüm Gölcüklü halkımızı davet ediyoruz’

Eren, son olarak, ‘Diğer taraftan yaşanan ekonomik sıkıntılar emekli maaşlarına zamlar. Vergi artışları ve hayat pahallılığıyla alakalı olarak Genel Başkanımızın önümüzdeki günler de kapsamlı bir açıklama yapacağını düşünüyorum. 30.07.2023 Pazar günü Gölcük Sanat Galerisi’nde saat 14.00’da yapacağımız ilçe kongremize tüm Gölcüklü halkımızı davet ediyoruz’ diyerek açıklamalarını tamamladı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —