Tarih: 01.03.2021 14:15

Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı Bayazıt, MİLLİ GÖRÜŞÜN ADRESİ YENİDEN REFAH PARTİSİ’DİR

Facebook Twitter Linked-in

Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı Bayazıt,

MİLLİ GÖRÜŞÜN ADRESİ YENİDEN REFAH PARTİSİ’DİR

Yeniden Refah partisi Gölcük İlçe Başkanı Mustafa Bayazıt ülke gündemi hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Başkan Bayazıt yaptığı açıklamada, “ Milli Görüşün adresi Yeniden Refah Partisi’dir” dedi.

“94 ruhu yine Refah ile yine yeniden Erbakan ile gelir ve gelecektir”

Yeniden Refah partisi Gölcük İlçe Başkanı Mustafa Bayazıt yaptığı açıklamada, “Titanik su almayı durduramıyor. Bu duruma AK Parti İstanbul il başkanlığına Sayın Kabaktepe’nin getirilmesi de çare olamayacak. 94 ruhunu ilk biz deklare ettik ve asla akıllardan çıkarılmamalıdır ki 94 ruhu yine Refah ile yine yeniden Erbakan ile gelir ve gelecektir. Bu girişimler beyhudedir” dedi.

“Teşbihte hata olmaz”

Başkan Bayazıt sözlerinin devamında, “Tarih acı bir şekilde tekerrür etmektedir. Anavatan Partisi iktidarının son dönemlerinde de rahmetli Turgut Özal da Milli Selamet kökenli Mehmet Keçeçiler’e sarılmış lakin Refah’ın gelişine engel olmamıştı. Milli görüş herkesin bir şekilde dönmeyi isteyeceği yegâne bir davadır. Lakin bu gömleği çıkardığını iftihar ile deklare edenlerin fabrika ayarlarına geri dönüş çabası ancak işin özü ve aslı olan Milli Görüşün tek temsilcisi olan Yeniden Refah Partisi olur. Böylesi girişimler asla sonuç vermeyecektir.  90’lı yılların başında nasıl birilerinin korkulu rüyası olmuşsak şimdide olmaktayız. Tabiri caizse, teşbihte hata olmaz” dedi.

“Korkunun ecele faydası yok”

Başkan Bayazıt son olarak, “Yol yakın iken 94 ruhunun mimarı “REFAH ve Milli Görüş”  ‘e gelin. Korkunun ecele faydası yok. Taklitler aslını asla yaşatamaz. Bu tip gelişmeler bizleri ziyadesiyle memnun etmektedir.  Milli Görüşün adresi; Yeniden Refah Partisi’dir” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —