Tarih: 07.12.2021 12:18

Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı Bayazıt, ‘PARTİMİZİN YÜKSELİŞİNİ KİMSE ENGELLEYEMEZ’

Facebook Twitter Linked-in

Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı Mustafa Bayazıt, gündem hakkında açıklamalarda bulundu.

‘Sorunların çözüleceğine kimse inanmıyor’

Başkan Bayazıt, ‘Hükümetin ekonomi konusunda attığı yanlış adımlar yüzünden piyasalara Merkez Bankası’nın müdahalesi bile yeterli bir sonuç doğurmuyor.  Halkımız hamaset ile kısır polemikler ile oyalanıyor. Gölcük’ümüzde devamlı suretle dile getirdiğimiz Kentsel dönüşüm ve otopark sorunu ve diğer birçok sorun artık çözülüp yapılacağına kimse inanmıyor. Belediyemiz asli hizmetlerinin dışında özel gün ve yüzeysel silik kültürel etkinlikler ile günü kurtarmaya çalışıp, vatandaşın beklentilerini bırakıp siyasi partilerin pankartlarını toplamakla, esnafa her türlü zorluğu çıkarmakla uğraşıyor.  Ne Gölcük’te birlikte başarabildiğimiz bir şey var, ne Kocaeli Mutlu bir şehir ne insanlarımız mutlu. Çünkü Gölcük’te birlikteliği sağlayacak irade kutuplaşmadan besleniyor’ dedi.

‘Yeniden Refah Partisi’ndeki yükseliş trendini gören güruh olumsuz algı oluşturmaya çalışıyor’

‘Çünkü şehrin mutlu olması için insanlarımızın mutlu olması gerekiyor. Son zamanlarda Yeniden Refah Partimizin yükselen trendini gören bir güruh, ittifak manipülasyonları ile üzerimizde olumsuz algı oluşturmaya çalışıyor.  Herkes bilsin ki Genel Başkanımız ve Milli Görüşün temsilcisi Dr. Fatih Erbakan birçok kez ilk önceliklerinin seçime tek başına girmek olduğunu, şu anda ki eğilimlerinin de bu yönde olduğunu açıklamışlardır. Oluşacak olan alternatif üçüncü ittifak durumunda değerlendirmelerimiz elbette ki olacaktır.’   

‘Bizler her daim ahlak ve maneviyat şuuru ile mücadele ettik’

Başkan Bayazıt, son olarak, ‘Bilinsin ki Milli Görüş hareketi ve Refah Partimiz hiçbir zaman dış ve iç milli olmayan rüzgarları arkasına alarak iktidara gelmemiştir.  Bizler her daim ahlak ve maneviyat şuuru ile mücadele ettik, ilerledik ve kazandık. Son kertede kimse Allah’ın izni ile Siyasetimizin yeni ve en ciddi Alternatifi olan Yeniden REFAH partimizin yükselişini engelleyemeyecektir’ denildi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —