Tarih: 23.05.2021 11:53

Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı Mustafa Bayazıt, ‘PARTİMİZİN POLİTİKALARI ÖRNEK ALINMALI’

Facebook Twitter Linked-in

 Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı Mustafa Bayazıt, ‘Vatandaşlarımızın geçim darlığı çektiği, yalnızca karın tokluğunu düşünür hale geldiği, aile içi şiddetin ve psikolojik kaygıların tavan yaptığı bu dönemde “Her Aileye bir Psikolog” önerimizin hayata geçirilmesinin şart olduğunu düşünüyoruz’ diyerek, önemli açıklamalarda bulundu.

‘Her Aileye bir Psikolog” önerimizin hayata geçirilmesinin şart olduğunu düşünüyoruz’

Başkan Bayazıt, ‘Genel başkanımız Dr. Fatih Erbakan bey’in de her fırsatta kamuoyu ile paylaştığı; Her apartmanda bir kanser bir kısır’ projesinin ikinci ayağı, dünya siyonizminin derin planı olan ve biyolojik mikrop silahı ile dünya nüfusunu azaltma yolu olarak ortaya koyduğu, bu bağlamda bir yılı aşkın süredir Dünya Sağlık Örgütü adlı kuruluş ile ülkelere dayatma kararlar aldırılan bir pandemi dönemi yaşıyoruz.  Vatandaşlarımızın geçim darlığı çektiği, yalnızca karın tokluğunu düşünür hale geldiği, aile içi şiddetin ve psikolojik kaygıların tavan yaptığı bu dönemde “Her Aileye bir Psikolog” önerimizin hayata geçirilmesinin şart olduğunu düşünüyoruz.  Eli kanlı siyonizmin biyolojik tasarım odalarından çıkan ve tüm dünyayı etkisi altına alan koranavirus salgını ile Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları olarak bizler de gerekli hassasiyeti kolluyor, mücadelemizi sürdürüyoruz’ dedi.

‘Özünüze dönün’

Bayazıt, ‘Çıraklık, kalfalık ve ustalık dönemi olarak siyasi iktidar hayatını tanımlayan hükümet yöneticileri ise pandemi sürecinde vatandaşımızın göstermiş olduğu hassasiyeti gösterememiş, vatandaşı ekonomik olarak desteklemeye yetersiz kalmıştır. Ekonomide; üretim değil tüketim politikalarının sonucunda fakirleşmemiz ve kara gün akçelerine dokunulmaması kaçınılmaz olurdu. ‘Başkanlık sistemi geldiğinde uçacağız’ nidalarınızın sonunda, yalnızca uçurumun eşiğine gelindiğinin farkına varıldığı, işçi memur, köylünün yıllık 20 bin dolar milli gelir hedefinden aldığı pay, 20 yıllık iktidarınızın sonunda 4’te 1’i olmuştur. Başladığınız yere döndüğünüz gibi umuyoruz bir gün özünüze; hocamızın izine döner Milli görüşün yuvası Yeniden Refah partimizin politikalarını örnek alırsınız’ dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —