Tarih: 25.04.2023 11:02

Yeniden Refah Partisi Saha Çalışmalarını Hızlandırdı EREN, “MİLLETİMİZİN MİLLİ GÖRÜŞE OLAN HASRETİ 14 MAYIS’TA SON BULACAKTIR”

Facebook Twitter Linked-in

 Yeniden Refah Partisi  Saha Çalışmalarını Hızlandırdı

EREN, “MİLLETİMİZİN MİLLİ GÖRÜŞE OLAN HASRETİ 14 MAYIS’TA SON BULACAKTIR”

14 Mayıs’ta gerçekleşecek olan 13. Dönem Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği seçimleri öncesi Cumhur İttifakı’na katılan Yeniden Refah Partisi Gölcük İlçe Yönetimi saha çalışmalarını hızlandırdı.  Saha çalışmalarında yoğun ilgiyle karşılandıklarını ifade eden  Yeniden Refah Partisi Gölcük İlçe Başkanı Ahmet Eren, “Milletimizin milli görüşe olan hasreti 14 Mayıs’ta son bulacaktır” dedi.

Vatandaşların ilgisi yoğun oldu

3 hafta gibi kısa bir süre kalan seçimler öncesi saha çalışmalarını arttıran Yeniden Refah Partisi Gölcük İlçe Başkanı Ahmet Eren, Yönetimi ve  Gölcüklü İl Başkan Yardımcısı Yasin Alp’in katılımıyla, Hisareyn, Piyalepaşa, Gölcük Anıtpark, Cumhuriyet Parkı’nda vatandaşlar ile buluştu. Yeniden Refah Partisi’ne ve Cumhur ittifakına vatandaştan destek isteyen Eren’e vatandaşların ilgisi yoğundu. 

“Halkımız Yeniden Refah ve Fatih Erbakan diyecektir”

14 Mayıs’a  kadar gecelerini gündüzlerine katarak çalışmaya devam edeceklerini ifade eden Yeniden Refah Partisi Gölcük İlçe Başkanı Ahmet Eren gerçekleştirdikleri seçim çalışmaları konusunda yaptığı açıklamada, “Adil düzen anlayışıyla  denk bütçeyi yapan, havuz sitemini oluşturan  Milli Görüş yani Yeniden Refah Partisidir. Cumhur ittifakında alternatif ekonomi politikalarımızla, partimiz vatandaşımızın sıkıntısına çare olacaktır. Yerel yönetimlerde ise 94 ruhunu Refah idealini tekrar hayata geçirecek olan Yeniden Refah partimizdir. Ülkemizi saran Refah rüzgarı Gölcük’te de teşkilatımızın özverili çalışmalarıyla kendini hissettirmekte milletimizin sesi nefesi temsilini oluşturmaktadır. Genel başkanımız Fatih Erbakan gençliğiyle vizyon ve misyonuyla gelecek vaat eden tek lider tek siyasetçi durumundadır.  Bu nedenledir ki halkımız Yeniden Refah ve Fatih Erbakan diyecektir.  14 Mayıs seçimlerinde Gölcük’te, Kocaeli’de ve Türkiye’de seçimin sürpriz oy alan partisi Yeniden Refah Partisi olacaktır. Milletimizin Milli Görüşe olan hasreti vuslatı inşallah 14 Mayısta son bulacaktır. Bize gösterilen ilgiden alakadan dolayı tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz” diyerek sözlerini tamamladı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —