Tarih: 10.04.2023 12:02

Yeniden Refah Partisi Sahaya indi VATANDAŞLARI TEK TEK DİNLEDİ

Facebook Twitter Linked-in

Yeniden Refah Partisi Sahaya indi

VATANDAŞLARI TEK TEK DİNLEDİ

Yeniden Refah Partisi Gölcük İlçe Başkanı Ahmet Eren ve yönetimi saha çalışmalarını hızlandırdı. Geçtiğimiz akşam Gölcük Çiftlik Mahallesi’nde vatandaşları ziyaret eden ilçe yönetimi 350 vatandaşa ulaşarak sorunları yerinde dinledi.

350 mahalle sakini ile birebir sohbet ettiler

Saha çalışmalarında geçtiğimiz akşam Çiftlik Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya gelen Yeniden Refah Partisi İlçe yönetiminden yapılan açıklamada, “Yeniden Refah Partisi Gölcük Teşkilatı olarak ilçe başkanımızın riyasetinde ilçe yöneticilerimizle birlikte ilk günkü şevk ile saha çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Bugün ki durağımız Çiftlik Mahallemizde ikamet eden vatandaşlarımızdı. Yaklaşık 350’e yakın mahalle sakinlerimizle bire bir sohbet ederek Cumhur İttifakına ve Millet Vekilliği seçimlerinde partimize destek istedik.  Bizlere zaman ayırmanın yanında hoşgörü ve muhabbetle yaklaşan tüm mahalle sakinlerimize teşekkürler ediyoruz” denildi.

“Bugüne kadar yaklaşık 3 bin haneye ulaştık”

Yeniden Refah Partisi Gölcük İlçe Başkanı Ahmet Eren gerçekleştirdikleri seçim çalışması konusunda yaptığı açıklamada “Seçim çalışmaları nedeniyle hayli yoğun çalışıyoruz. Ekip arkadaşlarımızla birlikte Gölcüklü vatandaşlarımıza dokunmaya devam ediyoruz. Bugüne kadar yaklaşık 3 bin haneye ulaştık. Genel Başkanımız Fatih Erbakan Kocaeli‘den aday olabilir diye düşünüyorduk. Büyük heyecan duyduk nasip değilmiş. İstanbul 2. Bölge 1. Sıra olarak Yeniden Refah listesinde yer alacak olan Genel Başkanımız Fatih Erbakan’a başarılar dileriz” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —