Tarih: 14.11.2021 11:31

Yeniden Refah Partisi Yukarı Değirmendere’de vatandaşlarla bir araya geldi ‘MİLLİ GÖRÜŞ’ÜN TEK ALTERNATİFİYİZ’

Facebook Twitter Linked-in

Yeniden Refah Partisi Gölcük İlçe Teşkilatı baş müşahitler çalışmasını tamamladıktan sonra Genel Başkanları Fatih Erbakan’ın Kocaeli’ye geliş programını atlattıktan sonra tekrar sahalara indi.

 Yeniden Refah Partisi teşkilatı bu sefer İlçe başkanı Mustafa Bayazıt’ın öncülüğünde Yukarı Değirmendere mahallesi halkı ile akşam çay sohbetinde bir araya geldi.

Yukarı Değirmendere’nin Çınarı YRP’ye üye oldu

Yukarı Değirmendere’nin büyük çınarı Rize Güneysu eşrafından olan Refik Solak coşkulu bir heyecan ve mutluluk ile İlçe başkanını ve teşkilatı karşılayıp Yeniden Refah Partisi’ne üye oldu.

‘İnşallah Refah gelecek Halkımız Erbakan diyecek’

Başkan Bayazıt, ziyaretlerin sonunda kısaca şu açıklamada bulundu; ‘Yukarı Değirmendere halkımız ile Refah’lı dönemleri özlemle anmakta ve hasretle beklemektedir. Gerek yerel gerekse genel siyaset’te her türlü kaliteyi temsil eden halkın ve hakkın temsilcisi olan Milli Görüş ve Yeniden Refah partisi artık tek alternatif olarak gözükmektedir. Yakın tarihte olan tüm siyasi gelişmelere şahit olan Refik amcamızın teveccühü, heyecanı ve tercihi bunun en güzel ispatlarından biridir. İnşallah Refah gelecek Halkımız Erbakan diyecek’ diyerek sözlerine son verdi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —