Tarih: 10.08.2023 12:56

Yeniden Refah Partisi’nden Su Faturalarına, Ulaşım Ücretlerine tepki

Facebook Twitter Linked-in

Yeniden Refah Partisi’nden Su Faturalarına, Ulaşım Ücretlerine tepki

Yeniden Refah Partisi Kocaeli İl Başkanlığı Yönetim Kurulu İl Başkan Vekili Teşkilat Başkanı Mehmet Öner öncülüğünde olağan toplantısını gerçekleşti.

Yoğun katılımlı gerçekleşen toplantıda Teşkilat Parti çalışmaları istişare edilip bilgi verildi. Yerel Yönetimlere Yeniden Refah’ın gelmesi için çalışmalara hız verildi.

‘Vatandaşın cebinden çıkıyor’

Toplantıda konuşan Öner, ‘Belediyelerde tasarruf edilmez Konserlere Organizasyonlara Milyonlar harcanıp Tasarruf edilmezken, Suya Ulaşıma bilumum Belediye hizmetlerine gelen zamlarla Vatandaş eziliyor. Daha zammı aldım demeye vakit kalmadan Emekli, Asgari ücretlinin elindeki para hiç oluyor. Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan’ın da dediği gibi Emeklinin yılbaşını bekleyecek durumu kalmamıştır. Faturalar hayat pahalılığı enflasyon yılbaşını beklemiyor. Bizler Sorumlu muhalefet anlayışının gereği olarak doğruya doğru yanlışa yanlış demeye devam edeceğiz.  Özlenen Yeniden Refah yönetimleri ile Belediyeler en doğru şekilde yönetilecektir. Belediyeler ve Vatandaş Yeniden Refah’a varacaktır.’

İzmit’e Cafer Ateş, Başiskele’ye Kerim Can

Yeniden Refah Partisi İzmit İlçe Başkanlığı’na Cafer Ateş atandı. Yeniden Refah Partisi Başiskele İlçe Başkanlığına Kerim Can atandı. İl Başkanı Ali Taştan’ın tensipleriyle Görevlendirme yazıları Teşkilat Başkanı Mehmet Öner tarafından takdim edildi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —