Tarih: 02.12.2021 14:26

Yeniden Refah Partisi’nin pankartları toplatıldı BAYAZIT, ‘BU MÜDAHALE KABUL EDİLEMEZ’

Facebook Twitter Linked-in

Yeniden Refah Partisi’nin pankartları toplatıldı

BAYAZIT, ‘BU MÜDAHALE KABUL EDİLEMEZ’

Yeniden Refah Partisi (YRP) Gölcük İlçe Başkanı Mustafa Bayazıt, partilerinin 3. Yılı münasebetiyle Gölcük’ün çeşitli yerlerine astıkları pankartların toplatılmasına tepki göstererek, ‘Bu müdahale oldukça üzücüdür’ dedi.

Başkan Bayazıt, yaptığı açıklamada, ‘Yeniden Refah partimiz 1 yıl içinde 81 il 922 ilçe de teşkilatlandı. 2. Yılında 150 bin 3. Yılında da 300 bin üye sayısını ulaştı. Gölcük ilçemizde yapmış olduğumuz teşkilatlanma çalışmalarımız gerek iktidar partisinin dolaylı engellemeleri gerekse birçok manipülasyonlara rağmen halkım        halkımızdan büyük teveccüh gördü.’

‘Yeniden Refah Partisi’nin  gelen ayak sesleri hissedilmektedir’

YRP İlçe Başkanı Mustafa Bayazıt, açıklamalarının devamında, ‘Bu durum birilerini yoğun şekilde rahatsız etmiş olacak ki; 2 yıldır tüm Gölcük’ün muhtelif yerlerine astığımız yıldönümü pankartlarımız 3. Yılımızda Gölcük Belediyesi zabıtaları tarafından resmi hakları olmaksızın toplatıldı. Yaşanan hadise bizim için onurlu, güzel olmak ile birlikte maalesef Gölcük Belediyemiz adına oldukça üzücüdür. Demek ki Yenden Refah partisinin gelen ayak sesleri hissedilmektedir. Yaşanan hadise bir daha çok teşvik etmiş olup, çalışmalarımız hızla artacaktır’ dedi.

‘94 ruhu ile Yeniden Huzurlu günlerimize dönmemize az kaldı’

Bayazıt, son olarak, ‘Gölcük belediyesinin hizmet alanları ve asli görevleri ile ilgili bu kadar yoğunluğu olmasına rağmen, böylesi bir müdahaleye tenezzül etmesi, belediyecilik ve siyasi ahlak açısından büyük bir eksidir. İnşallah Refah belediyeciliği ile yaşatacağımız 94 ruhu ile Yeniden Refah ile Yeniden huzurlu günlerimize dönmemize az kalmıştır’ diyerek açıklamalarını tamamladı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —